2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ TSAT ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

102.  Χερτα - Ινγκολσταντ.  Ματσαρα αναμενεται να δουμε σημερα με την Χερτα να θελει οπως επισης και η Ιγκολσταντ.   Παμε με εκατερωθεν γκολ και ενναλαξ.   Πιθανη εξελιξη λοιπον με πολλα γκολ και μπορουμε να παιξουμε το 4-6 γκολ.  Οτι ειναι να γινει ας γινει.  Το Χ επιλεγουμε.
Αν θελω να παρω τον ρολο του Σκορακια θα θελησω να υπερβω το 2-2!  Που να το παω;   Στον Ιντερνετ 3-3.

120.  Αιντραχτ Φρανκφουρτης - Γκροιτερ Φιρτ.  Πολλα γκολ θελω κι εδω!!!    Οπως ειναι η γηπεδουχος προσφερεται στο να δεχθει (αρκετα) γκολ ενω το σιγουρο ειναι οτι θα χτυπησει την αμυνα της φιλοξ/νης.   Για να το πανε στο σιγανο το αποκλειω.  Θα πεσουν με τα μουτρα στο ψητο.
Κι εδω το 4-6 γκολ.     Με την Γκροιτερ να κυνηγαει καθε γκολ της Αιντραχτ θα θελησουμε να παιξουμε στο LIVE.   Ο Σκορακιας θα παιξει ενα τρελο Σκορ που θα το συνδιασει με της Χερτα το 3-3.  Θα παιξει 4-3 την Αιντραχτ.  Κι αν δεν βγει;   Ας χασει μας λεει 0.90 λεπτα.  Το τσακαλακι ο πιτσιρικας παιρνει τον ασσο.   Δεν πλερωνει πολυ ο ασσος βρε παιδι μου.  1,55 τι να το κανεις;

108.  Σατορου - Ντιζον.  Θελουμε να πιστευουμε οτι η Σατορου θα νικησει.  Δειχνει εδρα και ετσι θα παμε με το 2-1 Σκορ , μας λεει ο κυριος Σκορακιας.

105.  Λαβαλ - Ιστρ.  Θα σας πω μιαν αληθεια.   Εχω σε εκτιμηση περισσοτερο την Ιστρ και την περιμενω εστω στα σημεια να παρει την νικη.  Η Λαβαλ ειναι κατω απο τρην ζωνη και η Ιστρ εναν βαθμο απο την κορυφη.   Παιζουμε το 1-2 Σκορ.

122.  Μπρεστ - Λοριαν.  Η Λοριαν ενα τσουβαλι γκολ δεχεται και ενα βαζει.  Η Μπρεστ δεν νομιζουμε οτι θα αντεξει στην διαρκεια του αγωνα ακομη και να ξεκινησει καλα.  Το σημειο 2 επιλεγουμε.  Θελουμε γκολ κι ας ειναι πιο πολλα απο οσα ζηταμε.  Ποσα ζηταμε;  4-6 γκολ.
\
Σημερα βλεπουμε εναν αλλο τροπο παιχνιδιου.   Ο Σκορακιας ζηταει να δει την ικανοτητα του σε ομαδες που δειχνουν οτι μπορουν να σκοραρουν και σιγα σιγα να βλεπει τα μεγαλυτερα σκορ.

Εσεις μπορειτε να δειτε κανενα μεγαλο σκορ η κανενα μεγαλο σημειο;
Δειξετε την ικανοτητα σας στο TSAT και δωστε μας τα φωτα σας και τον τροπο με τον οποιο σκεφτεστε εναν αγωνα.
Αυριο μαζι με πρωινο καφεδακι.   Ειλικρινα δεν υπαρχει καλυτερη και μεγαλυτερη απολαυση απο το να πινεις τον καφε σου πρωι πρωι και να εισαι ηρεμος και χωρις αγχος.   Αυτο που τις τελευταιες ημερες μας πηγε και μας εφερε.    Τελειωσε ομως προς το παρον και κατα καποιο τροπο ηρεμησαν τα πραματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: