2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 1830................

320.  Ααλμποργκ - Ααρχους.  Πιεζουμε την ισοπαλια λευκη οπως τα χιονια που εχουν σκεπασει για τα καλα την πολη.  Στο ντερμπυ της Γιουτλανδης οπου με μηδεν βαθμους Κελσιου θα διεξαχθει το ματς.   Το Χ με αποδοση στο 3,35.
323.  Κοτμπους - Χερτα.  Υπολογιζω την δυναμικη της Χερτα ομως σημερα οχι!  Η Κοτμπους να νικησει το ματς με το ημιχρονο στην ισοπαλια.   Τρομερη η Χερτα!!!   Ο 1σσος στο 2,70.
326.  Ρετζινα - Κροτονε.  Με Χ ημιχρονο και Χ τελικο θα παιξουμε.
319.  Α.Ε.Κ - Γιαννενα.  Να εκμεταλευτει την αστεια εισοδο της ΑΕΚ θα θελησει να πετυχει ο ΠΑΣ.
Η ΑΕΚ μπαινει πολυ νωθρα εν αντιθεσει με τον ΠΑΣ Γιαννενα που μπαινει δυναμικα.   Στο Β' Ημιχρονο τα παντα αλλαζουν καθως πεφτει ο ΠΑΣ και ανεβαινει η ΑΕΚ.  Αν θελησουμε να ειμαστε τολμηροι , τοτε θα παιξουμε το σημειο 2 Ημιχρονου , ενω η ισοφαριση θα φερει στα ισια το ματς.
Τωρα αν θελετε να σπρωξετε την πληρη ανατροπη υπερ της ΑΕΚ βαρατε.   Μην καθεστε!!!
2/1 Ημιχρονο Τελικο.   Το σημειο διαλεξετε το εσεις.    Εμεις σε ειδικο στοιχημα εχουμε αυτο το σημειο (2/1) και το Χ/Χ της Ρετζινα με την Κατανια.

Καλο βραδυ στους φιλους.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ και αν μη τι αλλο δεν δικαιωνει πρωτα πρωτα τους ιδιους σας τους εαυτους.    Μπαινεις βλεπεις κρινεις συγκρινεις........ε λοιπον πες και κατι.   Σ' αρεσει δεν σ' αρεσει.     Ψηφισε να ξερουμε που παν' τα τεσσερα ντε;  Χαχαχαχαχα.
Τα λεμε και παλι το γοργοτερον (αργοτερον) δυνατον.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: