2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΙΝ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΡΡΗ.

Λεβαδειακος - Πας  Γιαννενα.   Το 1-1 πιστεψτε με θα κυλαει με εκατερωθεν ευκαιριες.   Τελικα η θα το πετυχει ο Πας το νικητηριο γκολ (1-2) η θα μεινει στο 1-1.  Παιζουν οι τολμηροι 2-3 γκολ.

Μοναχο 1860 - Καιζερσλαουτερν.  Θα ορκιζομουν (;) οτι η Λαουτερν θα αποσπασει το Χ.   Μα καλα...θα με πειτε .... η φιλοξ/νη ειναι καλυτερη!!!   Εγω δινω μαχη για να κρατησει το Χ και σεις λετε οτι θελετε.   Το Χ με αποδοση στο 3,15.

Αρλε - Μονακο.  Σε χαμηλο τεμπο εχει τυχη η Αρλε.  Αν ομως δωσει γρηγοραδα η Μονακο και παρει διαστασεις το ματς τοτε σιγουρη η νικη της φιλοξ/νης.   Ομως ;   Αααν!!!    Η Αρλε;  Εως Χ.
Και μην νομισετε!   Απλα η Μονακο δεν κανει καθολου πρωτο ημιχρονο εν αντιθεσει με την Αρλε που παιζει καλυτερα στο Α' Ημιχρονο και στο Β' ενω δειχνει οτι βουλιαζει δεν παιζει και τοσο δα ασχημα!   Η αναλυση βγαζει 1-2 σκορ με τα ζορια στο φουλ ενω παιζει και το Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.

Τζιλιγχαμ - Γουικομ.   Θελουμε να προηγηθει η Γουικομ και η Τζιλιγχαμ να ισοφαρισει στο τελος του αγωνα.   1-1 παιζουμε.  Σε οποιανδηποτε αλλη περιπτωση το 2-3 γκολ.

Αυτα φτανουν.

2-3 γκολ την Τζιλιγχαμ , 2-3 γκολ τον Λεβαδειακο , 2-3 γκολ την Μοναχο 1870 , και 2-3 γκολ την Μονακο.

Λεβαδειακος Χ.
Μοναχο 1880 Χ.
ΜΟΝΑΚΟ.  Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.  Η σκετο 2πλο!
Τζιλιγχαμ Χ.
====================================
====================================
****  Βγηκε λοιπον και τι μας ειπε ο Σαρρης της ΕΠΟ.   Δεν θα αδικηθει ξανα ο ΑΡΗΣ.
Δυο φορες ηδη ειναι απο κατω.   Η δευτερη ειναι το χερι τοσο ΤΕΝ - ΤΩ - ΜΕ - ΝΟ  που ενω χτυπαει η μπαλα , απο παραλληλη σεντρα χτυποντας στο χερι παει στον τερματοφυλακα υπο μορφην πασας.  Και ενω ειναι στα 5-6 μετρα και το βλεπει ο Βοσκαριδης μας λεει παιζετε.  
Εμεις;   Απλα χασαμε το 3-2 σκορ.
Τιποτε αλλο.    Μονον να υπενθημισω σε ολους αλλα και σε αυτου που βγαζουν τα ποσοστα οτι ειναι ντερμπι αυτο το ματς και επρεπε να παει φιφτι φιφτι στα ποσοστα αν οχι να δινει λιγοτερο στον ΑΡΗ που εχει 8-9 χρονια να χασει απο τον ΠΑΟΚ.
Τελος να πω γιατην τοποθετηση μας , οτι δηλ. με ξενο αστερα ο ΑΡΗΣ (βλεπε Νιρεν Ντεμπα Κοκε Καμπορα κ.α) νικαει τον ΠΑΟΚ.    Προσθετουμε και τον Αγκανθο , οπως ειχαμε πει (γραψει) με τα δυο του γκολ .   Τελεια ολα αλλα μας εκλεψαν το 3-2!!!
Ο ΠΑΟΚ;   Καλη - κακη ομαδα τι μας νιαζει εμας!   Εμεις εδω;   Μα στοιχημα παιζουμε.
Αν πεσει ο ΑΡΗΣ;   Ας κοιταξει να σηκωθει.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................





Δεν υπάρχουν σχόλια: