2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Το παιχνιδι ειναι κομμενο ραμμενο για τους ασπρομαυρους.   Ειτε μεσω καταγγελιαςπριν το ματς ειτε παικτικα.    Ξερετε την σκεψη που κανω δεν φοβαμαι μην εκτεθω και μ΄ αρεσει το ρισκο.
Ρωσοι ειναι αυτοι τα βρισκουν οποτε γουσταρουν.   Εμεις λοιπον αν θελουμε να παιξουμε το παιχνιδι αυτο θα το παιξουμε 2πλο και προκριση στον ΠΑΟΚ.   Γιατι;   Μα .... εκει που ειναι να παει η προκριση στον επομενο αντιπαλο της Μεταλιστ , ας παει σε κοντοχωριανο.    Λεμε λοιπον οι της Μεταλιστ να κατεβουν χωρις στοχο και να δουμε αλλου ειδους ματς.   Η στηλη θα παιξει γενναια το σημειο 2 .    Ακομη και να κατεβει μενομενη η Μεταλιστ πιστευουμε οτι δεν μπορει και τοσο ξεκαθαρα να νικησει τον ΠΑΟΚ.   Δεν ειναι ομαδα που παραδιδεται στις ορεξεις των αντιπαλων του ο ΠΑΟΚ.

Ελφσμποργ - Σελτικ.  Η ομαδα μου η γηπεδουχος δεν ειναι καλα ωστοσο εχει δωσει ολη την προσοχη της στο Τσου Λου.   Για τον λογο αυτον εγω δινω νικη ημιχρονου για την Ελφσμποργ.
Η Σελτικ;   Θεωρουμε οτι θα σκοραρει.   Το OVER το θελουμε σιγουρα.    Καποτε η Εσφσμποργ παντα στο 20λεπτο ειχε ηδη 2 γκολ.   Που ομως τωρα να την εμπιστευτεις.   Παντως θα παιξω 1 Ημιχρονου.

Σεριφ Τιρασπολ - Ντιναμο Ζαγκρεμπ.  Θα παμε με την Σεριφ Τιρασπολ.  Την νικη της ζηταμε.

Ανζε με Λανς.  Η γηπεδουχος να νικησει την Λανς.  Αν αυτο γινει το 2-1 να ειναι το σκορ.

Αρχεντινος Τζουν. - Κολον Σαντα Φε.  Θα παιξουμε εδρα.  Η Αρχεντινος τους εχει.  Δεν κερδιζει βεβαια και ευκολα.   2-1 προτεινομενο σκορ.

Οτι πιασουμε σημερα.   Αυτες ειναι οι επιλογες μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: