2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ....................

113.  Λανς - Νανσι.  Σε ενα πολυ δυσκολο ματς χωνομαι με τις ομαδες να παρουσιαζονται δυνατες περαν του δεοντος!  Θα επιλεξω εδρα παρ' ολο που η Νανσι δειχνει πιο δεμενη στις γραμμες της.  Το σημειο ειναι για εμας η εδρα με το 1 να πληρωνει 1,95.
111.  Κρετειγ - Χαβρη.  Τι κι' αν μας πληγωσες αδιαφορω!!!  Ποσος κοσμος περιμενε την Χαβρη ακομη πιο δυνατη , ομως δεν μπορεσε αυτη να ανταποκριθει.     Παιζουν σημερα δυο ομαδες της ισοπαλιας με την Κρετειγ ομως να βγαζει λιγακι πιο πολυ ποιοτητα και να βρισκεται σε καλυτερη φαση κατα την εκτιμηση μας.  Θελουμε λοιπον την νικη ημιχρονου για την Κρετειγ ενω ζηταμε την ισοπαλια στον αγωνα με την ελπιδα να ληξει και αυτος 1-1 οπως συνηθιζουν μεταξυ τους οσες φορες κι' αν συγκρουστηκαν (4 φορες).
116.  Τουρ - Τρουα.  Ελπιδες να πιασουμε το Χ στον αγωνα αυτον με 3,00 αποδοση.  Λογος για 1-1 σκορ.
128.  Παρτικ Θιστλ - Σεντ Μιρεν.  Η εδρα θα τα δωσει ολα κατ' εμας.   Η Σεντ Μιρεν δεν θελει να χασει , οποτε το σημειο Χ ειναι πολυ καλο στον αγωνα αυτον και αποδιδει 3,20.   Στο 1-1 λετε να κανει γκολ νικης η γηπεδουχος;   Εμεις λεμε ΟΧΙ.
118.  Ναντ - Μαρσειγ.  Πολεμιστες οι της Μαρσειγ θα προσπαθησουν λεμε να νικησουν το παιχνιδι.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,15 αν και οι διαφορες να ειναι ελαχιστες.

Αυτη ειναι η πενταδα της σελιδας μας.
Εχθες βγηκε η δυαδα και κατι εδωσε παναθεματην.  
Στο TSAT με παρεμβαση δωσαμε και τα 3 ματς 1/1 ημιχρονα τελικα.  Η Αρσεναλ Σαραντι ομως μας την εκανε αφου εληξε Χ/Χ.  Σε συστημα 2 στα 3 απλα δεν χασαμε και μερικα Ευρουλακια κυλησαν στο βαθος της δεξιας τσεπης του μπλουτζην μας.
Να ειστε καλα και να εχετε υπομονη στον νταλγκα μας.  Συνεχιζουμε τον αγωνα μας.
Μια ημερα πριν τον μεγαλο τελικο για το κυπελο Ελλαδας μεταξυ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο ΟΑΚΑ και θα δουμε την εξελιξη της αποβασης των φιλαθλων οπαδων του ΠΑΟΚ απο Βορρα προς Νοτο.    Θα αναλυσουμε κατοπιν τις οποιες διαφορες μεταξυ αυτων και του ΑΡΗ οπου πριν 4 ολοκληρα χρονια ειχε αφησει την Ελλαδα αφωνη και με θαυμασμο παρακολουθουσαν ολοι την πορεια των εκατονταδων πουλμαν που μετεφεραν τους φιλαθλους οπαδους του ΑΡΗ.   Για την ιστορια ειχε νικησει ο Παναθηναικος με 1-0 σε ματς λεπτομερειων σε μια Ειρηνικη αποβαση 30.000 (ναι) φιλων του ΑΡΗ!!!
Ο ΠΑΟΚ αυριο καλειται να δειξει τα δοντια του και να φερει το κυπελο στην Θεσσαλονικη ενω ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι ετοιμος να το κρατησει στην πρωτευουσα ΑΘΗΝΑ.
Τι λετε εσεις;    Οσο για εμας;   Ολα αυτα αυριο σε συνδεση με την σελιδα μας μετα τις 16.00.
Οσο και αν ειναι η ωρα κοντα στον αγωνα θα ειμαστε ετοιμοι στις 16.00 περιπου για την δικη μας τποποθετηση και οχι μονον.
Εως τοτε;     ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Polu kala episis gia stoiximatismo einai kai ta 103. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΚΟΛΩΝΙΑ NO GOAL

121. ΚΟΡΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ Χ2

133. ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ GOAL

Sierra Golf. είπε...

Σταυρος Γκελιας εχουμε το TSAT.
Δωσε το ζωη βαζοντας εκει τα σημεια σου. Φυσικα και εδω μπορουν να τα δουν ωστοσο φανταζουν <>.
Συνεχιζε να εισαι αγωνιστης.