2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Π.Α.Ο.Κ VS ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Καλησπερα σας φιλοι και φιλες της σελιδας μας.     Σημερα και ενω ολα ειναι ετοιμα στο ΟΑΚΑ μιας και αυτην την ωρα ειναι ολοι οι εκδρομεις φιλοι του ΠΑΟΚ ειναι μεσα στο σταδιο , θα γινει ο μεγαλος τελικος για το κυπελο Ελλαδας.
ΠΑΟΚ και Παναθηναικος συγκρουονται για το ποιος λοιπον θα το κατακτησει.   Το βαρυτιμο τροπαιο οπου για χαρη του ολος ο φιλαθλος κοσμος θα δει με εντονο ενδιαφερον που θα παει.    Αν ο Παναθηναικος το κατακτησει με αυτοκινητο θα παει στον συλογο του Παναθηναικου και θα υψωθει στον Αττικο ουρανο.    Αν ομως το κατακτησει ο ΠΑΟΚ τοτε η απονομη θα γιορταστει με ολους τους παρευρισκομενους φιλους του δικεφαλου και θα πουνε πιστευω με μια φωνη ... χαλαλι ολη αυτη η μεγαλη ταλαιπωρια.
Ειναι ολα ετοιμα λοιπον και επειδη η σελιδα δεν κολωνει θα πουμε το σεναριο που κυκλοφορει εντονα στην πρωτευουσα ΑΘΗΝΑ.  
Κυπελο στον ΠΑΟΚ και Τσαμπιονς Λιγκ στον Παναθηναικο.   Δεν κολωνουμε να το γραψουμε καθως εχει διαρευσει στον κοσμο ολο.    Να πουμε βεβαια οτι εδω στην Θεσσαλονικη η πληροφορια εφτασε προχθες το βραδυ και μεταδοθηκε πολυ γρηγορα απο στομα σε στομα.   Τα ραδιοφωνα της πολης δεχομενα ακροατες ακουνε απο δαυτους το σεναριο και γελουν αμηχανα.
Εμεις οφειλουμε να σας το αναφερουμε γιατι λεφτουδακια βαζετε , οποτε και θα πρεπει να προσεξετε.   Αν ισχυει θα ισχυσει (υποθετουμε) και ενα μεγαλο σκορ φυσικα υπερ του ΠΑΟΚ.
Ξερω ξερω.   Μονον ενας τρελος θα εγραφε κατι τετοια.    Προσοχη.   ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ  και παιζετε ενα σωρο αλλα παιχνιδια.
Ο Λευκος Πυργος περιμενει το τροπαιο και οι φιλοι του δικεφαλου ειναι ετοιμοι να πανηγυρισουν την κατακτηση του.
Αγωνιστικα η σελιδα εχει τον Παναθηναικο να θελει να αιφνηδιασει.   Ο ΠΑΟΚ κατ' εμας πρεπει να προσεξει τα πρωτα 15' λεπτα και μετα σιγα σιγα να βγει ωστε να κανει την ζημια.
Παντως για να γνωριζετε , αν πετυχει πρωτος γκολ ο ΠΑΟΚ δεν το χανει με τιποτε.   Η σελιδα δινει πρωτο γκολ για τον ΠΑΟΚ μονον και εφ΄οσον περασουν τα πρωτα 15' λεπτα του αγωνα.
Πανω απ' ολα να μην υπαρξουν εκτροπα.   Αρκετα καλα πηγε η πομπη χωρις πεσιματα απο αντιπαλους οπαδους παρα μοναχα μικρη παρουσια οπαδων αντιπαλης ομαδας και απο τους δυο.   Δεν υπηρξαν τραυματισμοι.   Ουτε ακομη σε καραμπολα 5 πουλμαν που μετεφερε οπαδους του ΠΑΟΚ στην Εθνικη οδο.  
Τα ξημερωματα και πριν αναχωρησουν τα πουλμαν , στην Ν. Κρηνη Καλαμαριας με βομβα-ες μολοτωφ πηρε φωτια το λεοφωρειο το οιποιο θα μετεφερε τους απο εκει φιλους του δικεφαλου.
Τελος καλο και ολα καλα.    Τωρα περιμενουμε την ωρα (20.00) που θα αρχισει ο μεγαλος τελικος με τον Κυριο Κακο να διευθυνει.
Επρεπε να μαθετε τι παιζει αυτην την ωρα καθως η Ελλαδα μας ειναι ξακουστη σε ολα τα περατα της οικουμενης.

Σαν συνεχεια απο το προηγουμενο αρθρο με την τριαδα , θα ενημερωσουμε την σελιδα με νεα σημεια.
Μεινετε μαζι μας , απλα διαβαζοντας το προηγουμενο αρθρο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: