2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΜΠΡΟΥ ( ; ) ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

Οι Μολδαβοι με το 1-0 υπερ τους ερχονται να ριχτουν στην μαχη με το καλημερα μηπως και κανουν την εκπληξη.    Γνωριζουν τα παντα ολα στο στρατοπεδο της Ελληνικης ομαδας και με αυτο συμμαχο  θα δωσουν τα παντα ολα για προκριση στους ομιλους.
Ρε καθιστε καλα ρε !    Υπηρχε ποτε περιπτωση ομαδα τετοιου βεληνεκους να διεκδικουσε εισοδο σε ομιλους Γιουροπα Λιγκ και μαλιστα επι του ΠΑΟΚ;     Ενος ΠΑΟΚ δηλ. που τα 'χει ολα.  
Η οικονομικη ανεση του προεδρου Ιβαν Σαββιδη εφερε στις ταξεις του δικεφαλου τα τελευταια χρονια ενα ντελιριο ενθουσιασμου που ομως δεν ηταν αρκετο ωστε η ομαδα να παρει κατι.   Ετσι μετα απο ενα σωρο χρηματα και νεους παικτες ηρθε η απομακρυνση ολων αυτων και με νεο πλανο του Παοκαρχη προπονητη κυριου Αναστασιαδη (αμην) φερνει την ομαδα της Θεσσαλονικης στο χειλος του γκρεμου.    Το 1-0 των Μολδαβων που λιγο ελειψε να γινει 2-0 στο τελος δινει ελπιδες στην Ζιμπρου που θα τολμησει να παιξει με σχεδιο προκρισης.    Θα τους δουμε στο χορταρι της Τουμπας και στο αφιλοξενο γι' αυτους γηπεδο του ΠΑΟΚ.  
Το ματς ειναι του ΠΑΟΚ και η προκριση επισης.     Το αγχος επιβαλλεται να φυγει με μιας και η ομαδα να παει στους ομιλους.     Μεταγραφες σιγουρα θα γινουν δεν υπαρχει περιπτωση.    Τι σοι θα ειναι για την δυσκολη συνεχεια δεν ξερει κανεις.    Το πρωταθλημα ξεκινησε με ασημο (1-1) εντος αποτελεσμα  το Γιουροπα Λιγκ επισης και ειναι τωρα η ωρα να αρχισει να δειχνει ο ΠΑΟΚ σημαδια βελτιωσης.    Θελει προσοχη η Ζιμπρου να μην βγει στην κοντρα και κανει κακο.    Ειναι κι' αυτο σχημα της (4-4-1-1) που φοβιζει μερικως.
Ευκολο να πουμε οτι ο ΠΑΟΚ θα κατανικησει την Ζιμπρου.   Η εικονα της οποιας μας δειχνει οτι παιζει καλα πισω και ψαχνεται χωρις βιασυνη ακομη και για γκολ.  
 Γκολ για τον ΠΑΟΚ θα εχουμε , το 1-0 θα κυλαει (λεμε εμεις) και το 2-0 αργαμισυ θα πεταξει τον μανδυα απο πανω ολων ωστε να φερει ανακουφιση και μεγαλυτερη - επιτακτικη την αναγκη για πιεση μεταγραφων στον μεγαλομετοχο.    Το 2-0 σαν σκορ αγωνα.    Και η Παναγιά να βοηθαει οπως λεει και ο Αγγελος στον παγκο.  ***  Νικη και προκριση του ΠΑΟΚ.

 Η Μακαμπι στην μαρτυρικη μας Κυπρο θα προσπαθησει να αποδειξει οτι ειναι ομαδα που εχει θεση στους ομιλους για το Γιουροπα Λιγκ.    Ομως ο Αστερας Τριπολης εδω που εφτασε και μαλιστα με το 2-0 υπερ του στον πρωτο αγωνα , πισω δεν κανει.    Η αμυνα του εμφανιζει κενα και αυτο θα θελησει να διορθωσει η τεχνικη ηγεσια του.    Αναμενοντας την Μακαμπι να ασκησει πιεση θα φερει την ομαδα μας να κυνηγαει την κοντρα.     Μην το δεσουμε και κομπο οτι θα θελησει να πετυχει γκολ.   Αμυντικη γραμμη θελει ικανη , κεντρο που να κραταει τα ζυγια και πρεσαρισμα σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου.    Με εμπειρη ομαδα σαν την Μακαμπι ολα να τα περιμενεις.   Ομως ειπαμε.   Αστερας Τριπολης και πασης Ελλαδας.   Με το Χ Ημιχρονου ολα καλα για εμας.   Επιδιωκουμε την προκριση της ομαδας μας και την εισοδο της σε ομιλους του Γιουροπα Λιγκ.  Ο Σκορακιας μας λεει 2-1 το τελικο αποτελεσμα.  ***  Χ/1 βγηκε το ημιχρονο τελικο.

Σεριφ Τιρασπολ και Ριεκα σε ματς φωτια.   Η Ριεκα με το 1-0 υπερ της θα παει για να περασει.   Δεν θα δει και πολλες αδυναμιες στην αμυνα των της Σεριφ ομως με το στυλ παιχνιδιου που διαθετει θα κανει γκολ.   Λεμε ναι στο 2πλο με το σημειο 2 στο 2,35.

Η Μιντινλαντ υποδεχεται τον Παναθηναικο και το εις βαρος της 4-1 δεν αφηνει και πολλα πολλα για ονειρα.    Παντως θα θελησει να δειξει οτι ειναι καλη ομαδα και θα την δουμε να αναπτυσει τις πτυχες της στον αγωνιστικο χωρο.    Εκει οπου ο Παναθηναικος θα παταει καλυτερα ομως ανετος με το σκορ του 4-1 στην Αθηνα.   Λεμε οτι οι πρασινοι γκολ θα πετυχουν.   Ο Σκορακιας μας βοηθαει.   Την Μιντινλαντ λεει να παιξουμε με 2-1 σκορ.   Με αυτο ορμομενοι θα παμε και στο σημειο της εδρας με το σημειο 1 στο 2,35.   ***  1-2 ΤΕΛΙΚΟ.  Βγηκε αναποδα.  Μπραβο Παναθα !!!

Χρυση ευκαιρια για την Ομονοια Λευκωσιας λεμε εμεις καθως το 2-2  στην Μοσχα με την Ντιναμο δινει δικαιωμα στην Ομονοια να σκεφτεται την προκριση της.   Λεμε λοιπον οτι αυτη θα ερθει , το σημειο 1 (3,55) στηριζουμε μαζι με τις προσπαθειες των Κυπριων αδερφων μας.

Ο Απολλων Λεμεσου πιο δυσκολα με την Λοκομοτιβ Μοσχας μεσα στο στομα της αρκουδας νιωθει μειονεκτικα.  Σε ειδικο στοιχημα παιζουμε το 3-1 σαν σκορ τελικο.

Φευγουμε για βουτιες.   Ο ηλιος ειναι δυνατος θελει να βαλεις τα σχετικα για καψιμο και αν οχι το ψαροντουφεκο , τοτε ολα τα αλλα (μασκες φτυαρακια κουβαδακια και αλογακι σωσιβιο) παραμασχαλα και φυγαμε.
Εμεις θα κανουμε συνδεση αργα το απογευμα.
Καλημερα σας και να εχετε υπομονη στον στοιχηματισμο σας.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: