2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 17,00.

111.  Σαν Παουλι - Μπραουνσβαιγκ.  Προσπαθει αλλα δεν πειθει η γηπεδουχος.  Η αληθεια ειναι οτι οταν δεχεται το γκολ τα παραταει.  Ισως στον ψυχολογικο τομεα να δουλεψε πολυ η ομαδα οπου εχει πλεον και νεο υεχνικο στον παγκο.  Την ισοπαλια κατοπιν τουτου με σκορ εκατερωθεν.  Το Χ με αποδοση στο 3,25.  Το 1-1 σαν σκορ.

112.  Σατχαουζεν -  Μοναχο 1860.  Θα κανω εκ νεου προσπαθεια να ενταξω στις ομαδες μου την Μοναχο 1870.   Αν με απελπισει (lol) ξανα θα την παρατησω να παει στα μπαζα.   Η Σατχαουζεν δεν με πειθει εφετος και κατω απο αυτο το σκεπτικο σε πρωτη σκεψη ειδα ( ; ) ενα σκορ τυπου 0-0 ομως γρηγορα εδωσα τεμπο - ταχυτητα στο ματς και το εκανα πουτ.... εεεε  ροντεο.   Η Μοναχο 1880 να παρει το ματς και το σκορ στο 1-2.  Τελευταια ευκαιρια για την Μοναχο 1890 ωστε να την ενταξουμε στις ομαδες που θα μας αποφερουν ταμειο-α.

122.  Χοφενχαιμ - Φραιμπουργκ.  Να μην νομιζετε οτι εκανε και κανενα κατορθωμα η Χοφενχαιμ ! Απλα νικησε το μπαζο που λεγεται Στουτγκαρδη. Και μην δειτε καμια νικη της Στουτγκαρδης και ξεθαρεψετε ;   Η ομαδα αυτη εχει τελειωσει εδω και αρκετα χρονια.   Η Χοφενχαιμ εντος εχει προβλημα και πιστευω να φανει.  Γερνω την ζυγαρια στην Φραιμπουργκ και γιατι οχι να παρω το σημειο 2 με αποδοση στο 4,35.   Οχι οτι ειναι και ευκαιρια ομως αυτο βγαζω.

125.  Φενλο - Φ.Κ Αιντχοφεν.  1.  2,35.  Δεν θελω να σας γελασω ομως νομιζω οσο καλη κι' αν ειναι η φιλοξ/νη θα φαει τις μαπες της εδω που δεν μπορει να παιξει καν μπαλα.  Η Φενλο για εμας το αδιαψευστο φαβορι.

Παμε να κανουμνε παιχνιδι στο πρακτορειο.
Με το χθεσινο 4 στα 5 (δυστυχως και παλι δεν πηραμε το απολυτο.
Δεν θα του κανουμε το χατηρι του εξ' απ' εδω και θα συνεχισουμ,ε χωρις εκνευρισμο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: