2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ 4 ΣΤΑ 5.

100.  Γιαρο - Κουοπιο.  Ο ορισμος της ισοπαλιας.  Το Χ με 3,20 αποδοση.  Πιστευουμε πολυ στην ισοπαλια με ενδειξεις.

107.  Καρπι - Τραπανι.  Χ.  3,00.

113.  Λαβαλ - Ανζε.  2.  2,65.

130.  Φραιμπουργκ - Χερτα.  2.  2,45.

133.  Ελτσε - Ειμπαρ.  Χ.  3,10.

Δειτε μας και εδω.  Η δευτερη σελιδα που μαχεται για ταμεια....http://man-bet-show.blogspot.gr/  ειναι εδω.

Ο ΠΑΟΚ οχι απλα νικησε αλλα εσπειρε ενθουσιασμο στις ταξεις του δικεφαλου κοσμου του Βορρα.
Καιρο ειχε ο Παοκτσης να δει τετοια ομαδα.  Δεν ειναι μονον τα 6 γκολ αλλα και ο ρυθμος του παιχνιδιου που εδωσε το δικαιωμα να φωναξει μπραβο ( Αγγελε ) κι' ας εχουν ακομη καποιοι ενα δισταγμο στο προσωπο του προπονητη τους.
Τα Αγγελοσκυλα νικησαν προς το παρον και αυτο που μετραει ειναι το χαμογελο που φορεσε ο φιλαθλος κοσμος.   Εμεις θα δωσουμε ενα μεγαλο μπραβο στον ΠΑΟΚ και να εχει τετοια συνεχεια αναλογη και των προσδοκιων του φιλαθλου κοσμου του.  Το σημειο της νικης ηταν εμφανες.

Ο Παναθηναικος ηταν οπως προβλεψαμε.   Αργησε να μπει στο ματς και ηταν ηδη με δυο γκολ πισω οποτε εχασε πολυτιμο χρονο και κυνηγουσε απλα την ισοφαριση η οποια ομως δεν ηρθε ποτε.

Ειχαμε δωσει τον Αστερα Τριπολης ακομη και να παρει το ματς 1-2 και μας ελεγαν τρελους.  Το 1-1 δειχνει την εικονα στο ματς με την Μπεσικτας.   Δεν ηθελε και πολυ ο Αστερας να παρει το ματς!
Μπραβο στους Αρκαδες που εχουν την Ευρωπη στα χερια τους.  Τους παει γαντι και το γλεντανε με την ψυχη τους.   Αστερας Τριπολης κυριοι.  Αστερας Τριπολης.........

Καλο απογευμα σε ολους απο καθε γωνια της Ελλαδας απο καθε μερος του κοσμου.
Η παρεα ολο και μεγαλωνει.  Να μας εχετε στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ και ετσι να εχετε επαφη με την σελιδα που δεν μασαει.   Ορμαμε για νεες μαχες στο κουπονι αρχης γεννομενης απο σημερα και παλι.
Αδιακοπα καθε μερα μαζι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: