2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ......................

103.  Μαντσεστερ Σιτι - Μπαγερν.  Αναμεσα στο Χ και στο 2πλο θα επιλεξω το 2πλο καθως θεωρω πως αν παρει κεφαλι στο σκορ η Μπαγερν δεν θα χασει το προβαδισμα.  Δεν ειναι κακη η γηπεδουχος.  Δεν παιρνει ομως αποτελεσματα.  Ειναι στο παιχνιδι παντα ομως δεν παιρνει κατι.  Και το Χ παιζει αλλα επιλεγουμε το 2 με 2,05 αποδοση.

105.  Σαλκε - Τσελσι.  Με μια πρωτη ματια λες παιχτουρα μου Τσελσι.  Συνεχιζεις και λες , ποια Σαλκε μωρε !!!   Ομως και η Τσελσι ειναι οριακη.  Κατω απο αυτην την σκεψη μπαινει στην μαχη του σημειου πιο εντονα απο ποτε το σημειο της ισοπαλιας.   Κι' αυτο γιατι η Σαλκε κυνηγαει και δεν παραταει πλεον τα ματς.   Με 1Χ πληρωμενη η σκετο καρφανταν Χ του με 3,65 αποδοσαρα.  Το Χ με στανιο λοιπον και οτι προκυψει.

109.  Ολνταμ - Πρεστον.  Θαρρω η εδρα θα παρει το ματς ομως βλεπω (but how?) αντιδραση της φιλοξ/νης και μαλιστα στα τελη του αγωνα.  Απο 1-0 σε 1-1.  Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,20.

111.  Κιντερμιστερ - Ρεξαμ.  Ρε παιδια μηπως εχουμε καμια ανατροπη εδω;  Λαβετε το υπ' οψιν σας!   Το σημειο 1 με αποδοση στο 1,90 επιλεγουμε και εσεις αν θελετε ανατροπα πατε στον διαδυκτιο και βαρατε!!!

114.  Μπριστολ Ροβερς - Μπαρνετ.  Με ( μου ) κανει πιο πολυ η νικη του Μπαρνετ.  Θα παρω το σημειο 2 με 2,25 αποδοση.   Το 1-2 σαν σκορ επιλογης.

Τα σημεια ειναι απο το http://bettimeshow.blogspot.gr/ 

Kαλημερα σας και χαιρετισμους στα παικτρονια.
Δειτε τις επιλογες του θρυλικου SE LEO καθως και της σελιδας του MAN-BET-PAGE.
http://seleojunior2.blogspot.gr/     http://man-bet-show.blogspot.gr/

ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: