2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.


303.  Σαντχαουζεν - Λειψια.  2.  1,90.  Θα προσπαθησει με αιφνιδιασμους η γηπεδουχος κι' αυτο ειναι σιγουρο.  Μπορει να κανει το γκολ ομως η σοβαρη Λειψια που για μενα ειναι ομαδα με το ο κεφαλαιο θα παρει τον αγωνα.  Το 1-2 σαν σκορ

307.  Μπορντο - Λιλ.  Στο ευθραυστο 1-0 και το σημειο 1 με 1,95.  Υπαρχει περιπτωση ισοπαλιας και δεν το γραφουμε αυτο ρε παικτη για να πουμε μετα ... να 1Χ το παιζαμε.  Να προσεχεις το γραφουμε γιατι θα τρεμουμε εως οτου βγει το σημειο.   Παμε με την εδρα.

318.  Τσεζενα - Τζενοα.  Στο τελος να παρουμε το 2πλο απο 1-1 σε 1-2 σκορ.  Η Τζενοα μπορει να νικησει και εμεις να παρουμε το σημειο 2 με αποδοση στο 2,15.   Δειχνει για το απολυτο Χ.    Ζηταμε μεχρι τελους προσηλωση για την νικη στην Τζενοα.

404.  Εργοτελης - Αστερας Τριπολης.  Θα παρω την ισοπαλια.  Ο Αστερας Τριπολης εμφανως κουρασμενος να μην μπορεσει να δειξει τις πτυχες του.  Μοναδικο αγκαθι ειναι που εχουν μεταξυ τους μια μονο ισοπαλια.  Τελικη επιλογη μας το Χ με αποδοση στο 3,35.

322.  Ζυριχη - Βασιλεια.  Χ.  3,35.  Μεγαλο ποσοστο και μαλιστα το βγαζουμε με προηγουμενη την Ζυριχη.  Η Βασιλεια να παιρνει το Χ.

Καλη και ευλογημενη Κυριακη να εχετε , εμεις θα τα πουμε αυριο παλι.

*******
Για τους φιλους της σελιδας απο Αγια Πετρουπολη και απο Μοσχα................

309.  Ρουμπιν Καζαν - Ντιναμο Μοσχας.  Θα παρω το σημειο 2 και 2,45 αποδοση με την ελπιδα να παιξει η Ντιναμο κοντρα επιθεση οπως κανει.   Με αυτο το συστημα κλεβει την νικη.  Η προιστορια δειχνει σαφως γηπεδουχο.  Η Ντιναμο Μοσχας να παρει το ματς.


ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: