2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ...................

185.  Κοπεγχαγη - Εσμπιεργκ.  Δεν ειναι η Εσμπιεργκ των εκτος εδρας αγωνων της οπως περυσι δηλ.  Παρ' ολα αυτα θα δωσουμε αγωνα για την ισοπαλια.  Το Χ στο 3,30.  Να δουμε ενα σκορ τυπου 2-2 θελει ο κυριος σκορακιας μας.

187.  Βολφσμπουργκ - Ναπολι.  Αν βαλει ενα γκολ η Ναπολι δεν χανει λεμε εμεις.  Το 1-1 σαν σκορ λοιπον κατα πρωτον με οτι συνεπαγεται (γκολ γκολ) το σημειο Χ στο 3,50 και το 2-3 γκολ.  Ετσι το φωτογραφισαμε εμεις.  Να δουμε την φωτο μενει (lol).

190.  Σεβιλλη - Ζενιτ.  Ειναι δυνατη η Σεβιλλη ομως το 1,55 πια;   Ε οχι δα!   Αυτο απο μονο του με κοντραρει.  Δεν λεω βεβαια.  Μηπως πεσω στην λουμπα.  Ομως ρε παιχτουρα η Ζενιτ ειναι πολυ δεμενη ομαδα και σφιχτη στις γραμμες της.  Θα ζορισει παρα μα παρα πολυ την γηπεδουχο.   Να δουμε απο την αρχη πως το πιασαμε το σημειο και αν τσουλισει.  Η Ζενιτ σκοραρει εκτος εδρας και μαλιστα στο Α' ημιχρονο.  Αυτο θα θελησει να πραξει και τωρα.  Με 0-1 η Σεβιλλη μπορει να σκοραρει κι αυτη στα πρωτα 45';  Αν ναι τοτε μαλλον παιρνει και το ματς.  Δηλ με Χ ημιχρονο και 1 τελικο.   Αν ομως το ημιχρονο παει στο 2πλο τοτε το σημειο παει στο Χ (σαν τελικο).  Εεις παιζουμε το 2πλο ημιχρονο με Χ το τελικο σημειο και 1-1 σαν σκορ.  Το Χ στο 3,65.   Δυσκολο αλλωστε διαφαινεται και με το ματι.  Οποιον επεισα.   Η σελιδα θα παιξει και το 2πλο ημιχρονου σκετο σαν σημειο.

189.  Ντιναμο Κιεβου - Φιορεντινα.  Εδω εχουμε το γκολ γκολ.  Η Φιορεντινα πιεζει και σκοραρει.  Η Ντιναμο ειναι στα μετρα της οσον αφορα το γκολ.  Η Ντιναμο 2 γκολ τα εχει.  Απο μονοι σας βγαλετε το τελικο σημειο το τελικο προτεινομενο μας σκορ και το ημιχρονο τελικο.  (2/1 και 2-1 για σκορ).

Παντα για ενα ματς χανεται το απολυτο.  Παντα τα λιγα στην τσεπη.  Παραπαει ομως αυτο.  Να δωσουμε ενα μαθημα στο τερας επιβαλλεται.  Με υπομονη και επιμονη.   Δεν χανουμε την πιστη μας.  Δεν κλονιζομαστε.   Αγαλι αγαλι.

Αυτα για σημερα.  Να απολαυσετε τα παιχνιδια και προσοχη στο πονταρισμα.  Λιγα βαζουμε πολλα παιρνουμε.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

***   Η Ναπολι  πετυχε γκολ (4) οποτε και δεν θα εχανε.  Δεν σταματησε και διελυσε την Βολφσμπουργκ με 1-4.
Η ανατροπη μας δεν βγηκε στην Φιορεντινα και βγηκε απο κατω στην Σεβιλλη (2/1)  Η Φιορεντινα βγηκε 1-1 και η Σεβιλλη ανατροπη!.  Ακριβως δηλ. το αναποδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: