2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MAN-BET-PAGE........................

Απο το MAN-BET-PAGE με αγαπη.
Σημερα απο την θυγατρικη μας σελιδα κανουμε αναρτηση τα πιστευω της.
http://man-bet-show.blogspot.gr/

104.  Μπαγερν - Πορτο.  1,27-5,50-7,50.    Δυσκολο παιχνιδι ειδικα για τους Γερμανους που ομως θα πανε στην διαχειρηση και σιγα σιγα θα θελησουν να σφιξουν τον κλοιο στην Πορτο.    Η Πορτο ειναι ετοιμη πιστευω και ψυχολογικα , λιγο σκληρα θα παιξει ειναι και καλα σφιχτη πισω οποτε Γκουαμιολα (η) ψαξε βρες τροπο να σκοραρει η Μπαγερν.    Η στηλη πιστευει οτι η Πορτο γκολ θα κανει.   Οποτε ακομη και 2-1 (λεμε τωρα ) να χασει ενα και το αυτο.  Περναει.   Να δωσουμε σημερα γκολ στο ματς;   Στο 2-1 λοιπον και με ξεβρακωτη πλεον αμυνα των Βαυαρων να γινει το 2-2 και τελος.   Η στηλη εν πασει περιπτωσει θα παιξει το σημειο Χ με αποδοσαρα στο 5,50.  Το φοβητρο της Μπαγερν ξεπεραστηκε απο εμας προ πολου.   Ναι.  Να παρετε το Χ2 Διπλη ευκαιρια.

105.  Μπαρτσελονα - Παρι Σεν Ζερμεν.  1,33-4,85-6,85.  Το 1-3 δεν αφηνει και πολλα περιθωρια αντιδρασης για την Παρι που ομως εκτος εδρας ξεσαλωνει.  Πρεπει να το τονισουμε αυτο.   Μονο με την σφυριχτρα κοντρα καθεται και τα κλωσαει.   Η Παρι ανα πασα στιγμη του αγωνα μπορει να σκοραρει συνεπως η Μπαρτσα θα πρεπει να προσεξει ιδιαιτερα στον αγωνα και αυτο κατ' εμας θα την φερει ενα τεμπο πισω στην αναπτυξη της αν και ανεβαινει ταχυτατα ομως λεμε οτι θα ειναι προβλεψιμη.
Ναι.  Στηριζω τις προσπαθειες των Παριζιανων οχι για να αποκλεισω την Μπαρτσα μεσα στο σπιτι της αλλα να προσπαθησω να δωσω 2 γκολ στην Παρι.  Αν γινει αυτο;   Θα εχουμε χτυποκαρδια και ενταση.   Ο Σκορακιας απο το 1-2 σκορ και μετα μπερδευεται.   Ντου μας λεει.   Παιχνιδι ειναι υψηλες αποδοσεις εχει εκει θα εστιασουμε το ενδιαφερον μας.   Το σημειο 2 η το Χ2 Διπλη ευκαιρια.
Βερατι και Ιμπρα θα δωσουν αναταση στους Γαλλους.

****************************************************
****************************************************

106.  Μπλακμπερν - Μιλγουολ.  Το 1-1 σαν σκορ και το σημειο στο Χ με αποδοση στο 3,45 που να πω οτι σαν 3,45 με φοβιζει.  Να δωσω αξια στο 2πλο;   Να το κανω και 1-2 σαν σκορ;  Να παιξω το Χ2 Διπλη ευκαιρια;  

107.  Μ.Κ. Ντονς - Ντονκαστερ.  1,35-4,00-6,25.  Η Ντονκαστερ οσο καλα και να πηγαινει οσο κι αν την γουσταρω δεν με ικανοποιει.  Προσεξετε την ομως γιατι σκοραρει στο Α' ημιχρονο και παιζει καλα και στο Β' ημιχρονο.  Κατω απο αυτες τις προυποθεσεις να παμε σε 2πλο ημχρονου (0-1) και να γυρισει το ματς μαλιστα δε με 3-2 σκορ οπως μας λεει και ο Σκορακιας αλλα και ο Ανατροπεας μαζι.   Το 2/1 ημχρονο τελικο και το 3-2 σκορ.   Εγω παλι λεω 3-1 αλλα η γνωμη μου δεν μετρα οσο ειναι παρον ο Σκορακιας μας.

110.  Σκανθορπ - Μπραντφορντ.  Μολις καταλαβει η Σκανθορπ οτι δεν εχει δυναμεις η Μπραντφορντ θα παρει το ματς.  Το 2-1 σκορ μας λεει ο κυριος Σκορακιας μας.

112.  Μπερι - Σαουθεντ.  1.  2,10.  Κι εδω το 2-1 σκορ παρ' ολο που δειχνει αντερ.  Η Μπερι μπορει να πετυχει νικη!  

Τελος για σημερα.   Η ωρα ειναι τωρα 17.40.  Καλο σας απογευμα οσο δε για το βραδυ να ειμαστε ετοιμοι για ποδοσφαιρο με αξιωσεις.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

   Ξυνισαμε πολλους (ολους) σημερα.  
Απλα η στηλη αυτα πιστευει αυτα και κανει πραξη..................


Δεν υπάρχουν σχόλια: