2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ.

2823.  Αουγκσμπουργκ - Αθλετικ. Μπιλμπαο.  1.  2,40.  Μπομπαντιγια απο την Αουγκσμπουργκ και απεναντι βεβαιως η δυνατη Μπιλμπαο.  Κατι ομως με (μου) λεει οτι οι Γερμανοι θα παρουν το ματς.  Θελω να δω και θα δω ματσαρα σε λεω.

2818.  Ρουμπιν Καζαν - Σιον.  Χ.  3,15.  Οι γηπεδουχοι θελουν το ματς , πηγαινουν ολα τα ματς οριακα δεν δειχνουν να ξεμπουκαρουν και θα πανε το ματς τριτσα τριτσα.  Η Σιον αφου δει αυτο το γεγονος οτι δηλ. χωλαινει η γηπεδουχος θα θελησουν να χτυπησουν το ματς και ακομη ακομη να το παρουν κιολας!  Θεμα διαχειρισης ειναι και για το αν το πιστευουν φοβουμενοι την κοντρα.   Για τον λογο αυτο το παμε στην ισοπαλια.

2838.  Λεγκια Βαρσοβιας - Μιντιλαντ.  1.  1,90.  Το ξερω οτι πολλοι δεν συμφωνειτε.  Γι' αυτο οσοι δεν θελετε το σημειο καλο ειναι να το αποφευγετε.  Εμεις θα παμε με την Λεγκια καθως επισημαναμε οτι η αμυνα των φιλοξ/νων εχει θεμα.  Τωρα βεβαια θα με (μου) πειτε για την επιθεση της.  Ας δει το ολο θεμα ο Πολης ο κρεοπωλης για σκορ παρακαλω,  Ο δικος μας Σκορακιας αποφευγει διακριτικα.

2845.  Σελτικ - Αγιαξ.  2.  2,70.  Τι ζηταμε;  Τον Αγιαξ να νικησει την Σελτικ.  Σιγα το πραμα.   Μην γελατε δυνατα ομως πρεπει ο Αγιαξ να παει να παρει την νικη και να φυγει απο μια Σελτικ που δεν αρεσει.   Αν θελει να ελπιζει σε προκριση.
===============================================
===============================================

2828.  Μονακο - Αντρελεχτ.  Χ.  3,30.  Χωρις λογια το 1-1 σαν σκορ.

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζεται σημερα στην Τουμπα παρουσια των οπαδων του που ειναι δυσαρεστημενοι εως τωρα με την πορεια που κανει.  Οι παικτες το εχουν παρει στην πλακα και ο Τουντος ειναι εξω φρενων.  Ο Ιβαν τα μαζευει και κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει σε ακομη ενα στραβοπατημα που δεν θελουμε ουτε εμεις οι ιδιοι να το πιστευουμε αυτο το σεναριο.
Αγωνιζεται με την αδυναμη Γκαμπαλα και θελει την νικη για λογους ψυχολογιας και αναπτερωσης του ηθικου του οσο και των φιλαθλων του.
Εδω θα ριξω ενα πονταρισμα σε πιθανο 2/1 ημιχρονο τελικο απο περιεργια και μονο , μηπως και ...ψψψψψψ.    Κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ να νικησει και ολοι να ειναι ευχαριστημενοι ελπιζοντας σε νεα πορεια αν και δεν το βλεπουμε ουτε εμεις ουτε απο μεσα μεσα.  Αγνοειται ακομη ενα καλο παιχνιδι μια νικη καθαρη νικη νικη βρε αδερφε.  Οι υποψιασμενοι πανε στην κοντρα το πονταρισμα ομως δεν κανει η Καβ.. εε συγνωμη η Γκαμπαλα.
Σαλκε με ΑΠΟΕΛ και Σπαρτα Πραγας με Αστερα Τριπολης το σημειο της εδρας λεει αραγε την αληθεια;  Τον Αστερα τον εχουμε να χανει με 1-0 ενω στην Σαλκε λεμε να γιγαντωσει ο δικος μας ΑΠΟΕΛ και να παρει την ισοπαλια.   Το Χ2 Διπλη ευκαιρια η καρφι το Χ.
1. 4-3 και 2. 3-2 , 4-3.  Δυο ματς οπου μπορει να βγει αυτο το σκορ

Με αυτα τα ολιγα τελειωσαμε για σημερα και αναμενουμε με το δελτιο στο χερι κατι καλο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: