2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.......................

2392.  Γουιμπλεντον - Πλιμουθ.  Τελικος της Λιγκ 2 στο Γουεμπλει.  Τι ιδιαιτερο παιχνιδι!!!
Στην εδρα της Γουιμπλεντον μονον οι νικες της Πλιμουθ (3) και στην εδρα της Πλιμουθ οι νικες της Γουιμπλεντον (4).  Ισοπαλια κρινω στο Γουεμπλει καθως κατοπιν παμε σε παραταση και μετα αν δεν βγει και εκει νικητης παμε στα πεναλτι.   Το Χ μας ενδιαφερει εμας στο 2,95 αποδοση.  Το κακο με τον ΟΠΑΠ ειναι οτι αλλαζει συνεχως τα ποσοστα του μπερδευοντας ετσι τον καθε παικτη.  Κρατατε τα αρχικα ποσοστα στον νουν σας για να επιλεξετε το σημειο.  Παιζει κι' αυτο μεγαλο ρολο.  Μ' αυτον τον τροπο μας μπερδευει αφανταστα στον δρομο για το ΤΑΜΕΙΟ.  **  2-0.

2400.  Ατβινταμπεργκ - Βαρναμο.  Βλεποντας τους σε δινει την αισθηση οτι οποιος βαλει γκολ πιθανον παιρνει το ματς.   Μεταξυ τους ομως ανοιγει ο δρομος προς τα διχτυα.   Το πανε στο 4-6 για πλακα.   Αυτο θα παιξω και αν ειναι να βγαλει under θα χασουμε το σημειο.  Τα δυο γκολ της γηπεδουχου τα ''βλεπω'' αρα ψαχνω εστω 2 ακομη της Βαρναμο.  Το ενα μπαινει.  Μενει το αλλο.  **  1-0.

2403.  Εργκριτε - Χαλμσταντ.  2.  2,80.  Σημειο που αρχικα το βλεπεις ευκολο ομως δεν ειναι και τοσο.  Συνεπως θα ματωσει λεμε εμεις η φιλοξ/νη για να το παρει.  Αυτο ισως μας δειχνει το Χ/2 σε ημιχρονο τελικο ισως και στο προσφιλες της σκορ δηλ. το 1-2 σκορ.  **  1-2.

2402.  Σουηδια - Σλοβενια.  Φιλικου χαρακτηρα παιχνιδι προετοιμασιας.  Απων ο Ιμπρα απο την Σουηδια και ο Ομπλακ απο την αλλη.  Αρεσει η Εθνικη Σλοβενιας γιατι οχι σε ενα Χ/Χ σε ημιχρονο τελικο.   Δεν παραδιδονται ευκολα και δεν εγκαταλειπουν τα παιχνιδια τους.  Λεμε να βγαλουν ακομη και θρασος στον αγωνα και να αποσπασουν θετικα σχολια απο το παιχνιδι.  Εμεις ας αποσπασουμε το Χ στο 3,25 και μετα βλεπουμε τα σχολια (σας).  Σφιχτο αναμενεται το ματς.  **    0-0.

Καλη εβδομαδα και καλο μεσημερι.
ΧΑΙΡΕΤΕ.........................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: