2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

' ' ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΙ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ' '

526.  Γιενισει Κρασνουαρσκ - Βλαδιβοστοκ.  2.  2,90.   Βγαζει καλη εικονα στα παιχνιδια της η Βλαδιβοστοκ και γενικα αρεσει.   Αυτο απο μονο του σημαινει οτι μπορει να παρει ακομη και το ματς.  Η γηπεδουχος εχει την προιστορια με το μερος της.  Δεν παταει καλα και η φορμα της ειναι κακη σε γενικες γραμμες.  Λεμε να απειληθει η ισοπαλια ομως θελω να πιστευω οτι οι φιλοξ/νοι θα παρουν τους τρεις βαθμους της νικης.

570.  Ροστοφ - Λοκομοτιβ Μοσχας.   1.  2,05.    Βολιδα η Ροστοφ και θα δικαιολογουσε το πονταρισμα μας στην εδρα καθως βγαζει παθος και συγκεντρωση.  Το μονον που με φρεναρει ειναι η προιστορια που ειναι υπερ της φιλοξ/νης.  Δινω ομως το σημειο της εδρας στην Ροστοφ που εχει διψα και στοχο να παρει την πρωτη θεση.  Ισως αγχωθει λιγο ομως στο τελος θε να πετυχει.  Γιατι οχι και 1/1 οπως και ενα σκορ τυπου 2-1.

556.  Πονμπεσκιτζιε - Κορονα Κιελτσε.  2.  2,65.  Οχι δεν βλεπω μονο φορμα της φιλοξ/νης αλλα και την προιστορια της , οσο και την παρουσα φαση της γηπεδουχου.  Ολα αυτα με δινουν απλοχερα το σημειο στο 2πλο.

562.  Μπρνο - Ζιχλαβα.  1.  1,83.  Δεν ξερω τι θα κανετε εκει ομως να παρετε το παιχνιδι να τελειωνουμε.  Μην το θεωρησετε ευκολο το ματς οσο και αν ειναι κακιστη τοσο στη φορμα οσο και στη βαθμολογικη θεση η φιλοξ/νη.  Μια σκεψη για Χ/1 σε ειδικο θα ηταν καλη οπως και σαν σημει για να ανεβασουμε το ποσοστο , καλο θα ηταν το 1 & over.

Τελος για σημερα με αυτα τα παιχνιδια.
Πιο αργα εχει Γαλλια και αρκετα ακομη ενδιαφεροντα παιχνιδια ομως δεν θα ειμαστε σε θεση να ανταπεξελθουμε των προσδοκιων σας ωστε να κανουμε ενημερωση λοιπων αγωνων.

ΧΑΙΡΕΤΕ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: