2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΙΣ 21.45 ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΛΕΩ ! ! !


1033.  Μπαγερν Λεβερκουζεν - Τοτεναμ.  Χ.  3,15.  Κι αν πεις οτι οι της Τοτεναμ θα σκοραρουν , τοτε να σκοραρουν και οι της Μπαγερν Λεβερκουζεν.  Για 1-1 σκορ και 2-3 γκολ.

1034.  Λεστερ - Κοπεγχαγη.  OVER 3,5.  Ρισκαροντας σε ενα ματς οπου η Λεστερ δειχνει αδυναμιες επιθετικα ομως και αμυντικα.  Εκει ειναι που εστιαζω συν του γεγονοτος οτι η Κοπεγχαγη θα χτυπησει το ματς να παρει την νικη.  Αν ανταποκριθουν οι του Ρανιερι τοτε η Λεστερ θα ανοιξει και θα δουμε ανεβα κατεβα τηνη μπαλα και τις ομαδες να ειναι ακρως επιθετικες , οποτε και τα γκολ να πεφτουν βροχη.  Αυτο θελουμε.  Την πανδαισια του ποδοσφαιρου , τα πολλα γκολ.

1039.  ΤΣΣΚΑ Μοσχας - Μονακο.  2.  2,80.  Δεν αρεσει η ΤΣΣΚΑ Μοσχας ενω η Μονακο οπως βλεπετε εχει μονον κακες εμφανισεις.  Θα παιξει με μια ''φοβιτσιαρα'' ομαδα και το μονον που δεχομαι ειναι να προηγειθει.  Με την γηπεδουχο να θελει να ισοφαρισει θα γινει λεια των γρηγορων επιθετικων της Μονακο οποτε βλεπουμε κι' αλλο γκολ της φιλοξ/νης.  Αυτο μας το λεει ο Σκορακιας μας.

1038.  Σπορτινγκ Λισ. - Ντορτμουντ.  OVER.  Γνωριζουμε ολοι μας οτι λειπει σχεδον μια εντεκαδα απο την Ντορτμουντ λογω τραυματισμων και αυτο ειναι ειδηση.   Κατι μας κανει κλικ στην εδρα οποτε και δινουμε γκολ σε αυτην ενω και η Ντορτμουντ βλεπουμε οτι θα σκοραρει.  Το σημειο που στηριζει η σελιδα μας και που περιμενετε ολοι καθως over η under εμεις δεν ξερουμε τι θα πει , ειναι η ισοπαλια με το Χ στο 3,35 αποδοση.

1035.  Λυων - Γιουβεντους.  1Χ Διπλης ευκαιριας.  Και ακομη ακομη πληρωμενης διπλης σε ενα παιχνιδι οπου η Λυων καλειται να βρει τις αδυναμιες της μεγαλης κυριας καθως γνωριζουν οτι εχει.
Δεν μας πειθει η Γιουβεντους που παντως ειναι σταθερη αξια και οντας πρωτη στον ομιλο της θα παει με αλλον αερα.  Αυτον θα θελησει να κοψει η Λυων που θελει διακαως κατι η και τα παντα ολα απο το παιχνιδι αυτο.  Δεν θα ειναι ευκολα για την Γιουβε τα πραματα.  Η Λυων να σκοραρει πρωτη στο ματς.

Αυτο που προεχει ειναι να κανουμε ΤΑΜΕΙΟ στα δελτια μας και να δουμε ποιοτικα παιχνιδια ωστε να τα γουσταρουμε με πιτσες και μπυριτσες καναπεδατοι σε ωραιο χωρο ειδικα διαμορφωμενο για την βραδια αυτην.
ΧΑΙΡΕΤΕ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: