2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ..................

Αξιοι της μοιρας μας καθως εχθες το 2-2 της Θελτα με την Ρεαλ της Μαδριτης ηταν δικο μας μπαμ με φωνη δυνατη.   Δυστυχως δεν υπηρχε περιπτωση συνδεσης και επικοινωνιας καθως η ωρα ολο και στενευε με το παιχνιδι ΑΡΗ και Ολυμπιακου Πειραιως να οδευει για σεντρα.
Ετσι το μονο που εμενε ηταν να παρευρεθω στο παιχνιδι.   Φυσικα και δεν θα μιλησω για το ματς.
Το μονο που ενοιαζε ηταν το 0-0 σκορ που ηλπιζα να βγει καθωτι εδινε 10.00 αποδοση.   Για το Χ ουτε λογος που με το Χ της Θελτα εβγαζε δυαδα.
Να 'χαμε να λεγαμε ομως!
Σημερα χωρις κατι το ιδιαιτερο παρα μονον τον ΠΑΟΚ στις 19.30 για το κυπελο Ελλαδας.
Επαναληπτικος με το 0-2 του πρωτου αγωνα να μην αφηνει ιχνος ως προς την προκριση που θεωρειται δεδομενη και τι θελει ο Παοκτσης;   Ενα ακομη καλο παιχνιδι με πολλα γκολ.  Εκει παμε και εμεις δηλ. στο over 3,5 η στο 4-6 γκολ , αναλογα που μας πληρωνει παραπανω.

Χαλ - Μαν. Γιου.  Εδρα με την νικη στο 6,50.  Να με συγχωρειτε ομως θα το παρω!  Επιλογη μου ειναι και ξερω με ποιους τα βαζω.

Φιτεσε - Φεγιενορντ.  Εδρα.  Το 3-1 της Φεγιενορντ τουλαχιστον βγαζει δυναμη στην Φιτεσε εν αρχη ωστε να επιδιωξει το γκολ.  Αν το πετυχει νωρις θα θελησει και ενα ακομη.  Αν!!!   1 και 3,50 λεμε.

Μπαρτσελονα - Σοσιεδαδ.  Κι εδω περιμενουν τα πολλα γκολ οι παικτες του στοιχηματος.
Παιζουμε το γκολ γκολ και στο live πρωτη γκολ την Σοσιεδαδ.   Μονο αυτο.  Το γκολ γκολ οσο δινει στον παικτη.   Στο live ειπαμε.  Πρωτη γκολ Σοσιεδαδ.

Καλο απογευμα προς βραδακι να εχετε καθως η ωρα περναει και αρχιζει να πεφτει το σκοταδι.
ΧΑΙΡΕΤΕ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: