2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ...........

- Η Γαλατάσαραϊ να νικησει την Μπεσικτας με το σημειο 1 στο 2,50 αποδοση.  Με 1 & over.
- Η Λινγκμπι με την Εσμπιεργκ στο σημειο 2 και 3,45 αποδοση. Να ξεμπουκωσει η Εσμπιεγκ (δυσκολακι).
- Η Βιμποργκ να νικησει την Ααρχους στο 2,35 αποδοση δυσκολακι.
- H Βεροια με τον Ατρομητο στο σημειο 2 με 2,10 αποδοση.  Αλλοι νιαζονται για σενα Βεροια και σε υπολογιζουν στο μπλουμ.  Παντως ο Ατρομητος δυσκολα κερδιζει.  Με 0-8-6.
- Ο Απολλων Λεμεσου να κανει νικη ημιχρονου (1 ημιχρονο) τον ΑΠΟΕΛ που ούτως η αλλως είναι ποδοσφαιρικα μεθυσμένος από την τεραστια προκριση επι της μεγαλης Αθλετικο Μπιλμπάο.  Κατατροπωσε τους Βασκους και τους κατενικησε στο νησι της Αφροδίτης δειχνοντας σε ολους πως ο Δαυιδ κερδισε τον Γολιαθ. 
- Φιορεντινα και Τορινο στην ισοπαλια (Χ) του 3,40 με 1-1 σκορ.  Το 2-3 γκολ.

Μια προταση και μονον σημερα.
Καλη Σαρακοστή και να πετάξετε οσο ψηλοτερα μπορειτε τον χαρταετο σας ενώ παντα να προσεχετε να ειστε μακρυα από καλωδια της Δ.Ε.Η λογω κινδυνου ηλεκτροπληξίας.

  .Δεν τα καταφερε και παλι ο ΠΑΟΚ μεσα στο Καυτατζογλειο επι του θεωρητικα κατωτερου Ηρακλή όπως εδώ και 19 συναπτα ετη!!!   Εχει δημιουργηθεί μια παραδοση που θελει τον ΠΑΟΚ να μην φευγει ποτέ νικητης από το γηπεδο του Γηραιου.  
Απροσμενα (;) κακος ο Ολυμπιακος εχθες στο γηπεδο Καραϊσκάκη εχασε από τον φιλοδοξο και ελλειπη Πανιωνιο με 0-1 από το πρωτο λεπτο του αγωνα. 
Με δευτερη συνεχομενη ηττα στο πρωταθλημα και την τριτη να ερχεται αν ο ΠΑΟΚ που τον ''φιλοξενει'' κατοπιν κανει πραξη την καλη του εικονα ειδικα στα εντος εδρας παιχνίδια.  
Αραγε θυμαται κανεις από πότε εχει να κανει απανωτες ηττες ο Ολυμπιακος Πειραιως;  
Αυτά όλα την ιδια ωρα που στην Β' Εθνικη καλπαζουν οι Απολλων Σμύρνης (Αθηνων) και Λαμια αφήνοντας πισω με αρκετους βαθμούς διαφορα τον δολιο ΑΡΗ που δειχνει να μην μπορει να ακολουθησει την κουρσα που βγαζει 2 στην μεγαλη κατηγορια για την επομενη χρονια.

ΧΑΙΡΕΤΕ...........................


Δεν υπάρχουν σχόλια: