2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ' ΑΥΤΟ !

Σημερα θα κανουμε ένα κουτσομπολιο γυρω από τις ομαδες που απασχολουν τον παικτη.
Σαν πρωτη σταση θα παω στην Ελφσμποργκ οπου αγωνιζεται με την Χαμαρμπι στις 20.00 το βραδυ.
Δεν με (μου) αρεσε στην εκκινηση η γηπεδούχος πλην όμως δεν παυει να είναι μεγαλη δυναμη.  Εμεις τι θελουμε ;   Λεμε λοιπον ότι την ωρα που εχουν μοιρασμένες νικες μεταξυ τους θα πεσει μαχη κανονικη.  Εχουμε ικανη την Χαμαρμπι να κυνηγησει το σκορ.  Εν αρχη θα επιλεξουμε το 4-6 γκολ ενώ θα γινει επιλογή με το 2-2 σαν σκορ τελικο.  Κατά συνεπειαν θα κυνηγήσουμε και το σημειο Χ.  Πρωτη επιλογή το 4-6 και το 2-2 σκορ.

Αθλετικ Μπιλμπάο - Φενερμπαχτσε.  Εχει γκολ και αυτό το ματς που διεξαγαγεται στις 21.00.  Οι Τουρκοι παιζουν με ψυχη και δεν θα χασουν.  Επιρεπεις στο να δεχτουν γκολ οι Βασκοι που όμως διαθετουν ταλεντο και ψυχη μπροστα.  Μ' αυτά και μ' αυτά εμεις στηρίζουμε και εδώ το 4-6 γκολ και το 2-2 σαν σκορ ενώ το σημειο μας είναι το Χ.  Πρωτη επιλογή το 4-6 και το σκορ στο 2-2.

Χελσινγκφορς ΙΦΚ - Κουοπιο.  Φινλανδια μερια στις 18.30 με τις δυο ομαδες να μας δειχνουν το σημειο Χ ενώ πρεπει να ανφερουμε ότι στην προιστορια η Κουοπιο είναι καθολικα ανωτερη.  Για να δουμε το 1-1 σαν σκορ επισης.

Γιονσεπινγκ - Χακεν.  Προσπαθεια νικης θα κανει η Γιονσεπινγκ όμως θα βρει μπροστα της αμυντικη διαταξη καλη οποτε η Χακεν τι θελει;  Μια επιθεση της προκοπης.  Το σημειο μας είναι το 2πλο.  2 & under λεει επιπροσθετοντας λιγο ακομη το ποσοστο φιλος της σελίδας μας.

Κριστιασουντ - Βαλερενγκα.  Θα εδινα απλοχερα το σημειο 2 όμως είναι κι αυτή η Κριστιασουντ βδελα ρε παιδι μου.  Το γκολ γκολ ο.κευ προχωράμε και στο over επισης οποτε παμε με το 4-6 γκολ.
Παντως ο Ανατροπεας ''βλεπει'' 2/1 ημιχρονο τελικο. 

2456.  Χ.  -  4-6 γκολ.  -  2-2 σκορ.
2448.  Χ.  -  4-6 γκολ.  -  2-2 σκορ.
2454.  Χ.  -  ...............  -  1-1 σκορ.
2455.  2. 
2450.  ...   -  4-6 γκολ.  -  2/1 ημιχρονο τελικο.


Η βολτα μας στα γήπεδα τελειωσε και περιμενουμε να ανοιξει ο καιρος ανα την Ελλαδα.
Καθαρα Φθινοπωρινος με δευτερη ημερα συνεχομενης βροχης παει να μας τρελλανει με το φαινομενο Μέδουσας που χτυπάει ολη την χωρα.
Ηταν που ηταν αδεια η Θεσσαλονικη τωρα με την βροχη δειχνει σαν εγκαταλελειμένη.
Παντως πρεπει να πουμε και τα θετικα της πλευρας καθως το βραδυ ο υπνος είναι τρικούβερτος χαχαχαχαχαχαχα.
Καλη εβδομαδα με στοχους και οραματα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: