2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 4 ΣΤΑ 5

1709.  Γκλαντμπαχ - Στουτγκαρδη.  Θρασυδειλη θα την χαρακτηριζα την γηπεδουχο αν και ακουγεται βαρυ αυτο.  Σε (σου) δειχνει την εικονα οτι ειναι ομαδαρα ομως δεν εχει δεμενες γραμμες.  Και ενω η λογικη λεει εδρα ακομη και λογω ποσοστων και ενω το 1,55 στοιχηματικα βγαινει μα και ακομη λαμβανοντας υπ' οψιν οτι η Στουτγκαρδη δεν εχει την δυναμικη (ακομη) θα καταληξω στην ισοπαλια του αγωνα.  Με 1/Χ ημιχρονο τελικο (και ας εκτεθουμε).  (Χ).

1711.  Καιζερ/τερν - Αουε.  Τουλαχιστον περυσι ηταν μετρια ομως ειχε καποιες αναλαμπες και εδειχνε οτι υπαρχει!  Μα εφετος ρε παιδι μου ειναι στην εντατικη με το καλημερα ενω αλλα ηλπιζαν οι του συλλογου.  Αγωνιζεται με την Αουε και ολος ο ντουνιας παιζει η προτειθεται τουλαχιστον να παιξει Αουε.  Ομαδες που μοιαζουν στην παρουσα φαση και με πιο επικινδυνη την Αουε ομως η επιτακτικη αναγκη για κατι καλο των γηπεδουχων δεν μας επιτρεπει να σκεφτουμε ακομη μια αρνητικη εμφανιση.  Στον αποπατο της βαθμολογιας με τα νευρα τσιτωμενα και τις εξελιξεις να τρεχουν η Λαουτερν παιζει τα παντα ολα και για ανακαμψη ακομη της ψυχολογιας της.  Ο κοσμος και παλι εκει ομως ετοιμος να ''σκασει'' θα δωσει τα παντα ολα για να παρει η ομαδα το τριποντο.
Το σημειο μου ειναι η εδρα και το σκορ το 2-1.  Τωρα ποιοι θα σκοραρουν αυτο ειναι αλλο θεμα.  Με Χ/1 σε ημιχρονο τελικο.  (1).

1712.  Σαντχαουζεν - Ουνιον Βερολινου.  Το 2-3 γκολ.  Το 1-2 σκορ.  Το σημειο 2 στο 2,35 της αποδοσης.  (2).

1713.  Χολσταιν Κιελ - Σαν Παουλι.  Χ.  3,25.  Πρωτη στην βαθμολογια η γηπεδουχος αγχωνει τους ηδη διωκτες της.  Δειχνει να μην αγχωνεται η ιδια που αν και πρωταρα δεν θα εχει ευκολο εργο.  (Χ).

1727.  Νορκεπινγκ - Χακεν.  1.  2,30.  Με 1 & over.  Με 2-1 σκορ.  Η Χακεν;  Ποιος λεει οτι δεν ειναι επικινδυνη.  Λεμε ομως με την Νορκεπινγκ να μην μπορεσει να δειξει αυτο που αξιζει.  (1).

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................


Δεν υπάρχουν σχόλια: