2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

1901.  Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισσαβωνας.  Να πετυχουν και οι δυο ομαδες γκολ. 
Επιζητώντας πρωτη γκολ την Σπόρτινγκ γιατι όχι να μην την τερματισω στο 2πλο ημιχρονου;  Μετα;  Όλα γινονται καθως ο παικτης θα αναζητα την ανατροπη.  Καλη είναι όμως και η ημιανατροπη με 2/Χ.

1902.  Αντρελεχτ - Παρι Σεν Ζερμεν.  Κοιταζω δεξια και βλεπω την Παρί , κοιταζω αριστερα και βλεπω για πρωτη φορα μια ομαδα που αρεσει (εμενα προσωπικά).  Βαλε το γκολ και κρατα το Αντρελεχτ.  Με 1/Χ σε ημιχρονο τελικο.

1899.  ΤΣΣΚΑ Μοσχας - Βασιλεια.  Δειχνει κατι από παρελθον η Βασιλεια.  Να δουμε ενναλαγες στο σκορ;  Να μπουνε αραγε 4- γκολ;  Αν ναι , τοτε παμε με το 2-3 σκορ.  (Προσοχή καθως εχθες δυελισε η Σπαρτακ την Σεβιλλη)  Λεμε να δειξει χαρακτηρα και σκληρο προσωπο στην Μοσχα η Βασιλεια.  Δεν σας πειθω ε;   2.  3,50.

1903.  Μπενφικα - Μαν. Γιου.  2/2.  Με 1-2 σκορ λεμε εμεις.  Βεβαια άλλο τι λεμε και άλλο τι θα βγει.  Δεν αρεσει  (σε εμας) η Μπενφικα.

1900.  Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακος Πειραιως.  Πιο πολλα γκολ στο Β' Ημιχρονο. 
Γλεντι εχουν στησει οι Παναθηναικοι , οι Παοκτσηδες οι , οι , οι.  Ολοι περιμενουν το μπαμ και κατω.  Στην ΒΕΤ 365 το σκοραρισμα σταματάει στο 11-0.   Ελνεστο Βαλβερδε βρεεε!!!
Ο ανθρωπος που εγινε συμβολο (θαρρεις) στο Λιμανι.  Λετε να επιζητα το κεφαλι επι πινακει;  Λετε;
Εγω δεν νομιζω βεβαίως βεβαίως.   Θα κανω την υπερβαση με γκολ γκολ ημιχρονου.   Ότι γουσταρει παιζει ο καθενας σε αυτό το ματς. 

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................





Δεν υπάρχουν σχόλια: