2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.....................

1454.  Μπραουνσβαιγκ - Νυρεμβεργη.  Θα κυνηγησει την ισοπαλια η καλη Μπραουνσβαιγκ όμως θα περιμενω το σημειο 2.    Ομαδα της κοντρας η Νυρεμβεργη ενώ η Μπορουσια της οργανωσης στο κεντρο.

1462.  Μπαρνσλευ - Λιντς.  Μονον με τον γνωμονα ότι η Λιντς δεν παιζει καλα εκτος εδρας , θα παμε με τον 1σσο.  Το σημειο 1 στο 2,45 που αναμενουμε να βγει δυσκολα.  Η Μπαρνσλευ τους ''ξυλοφορτωνει'' οποτε τους εχει αντιπαλους στην εδρα της.  Το 4-6 φανταζει πιο σιγουρο φοβούμενοι όμως ακομη και το 2-2.  Επιλεξετε εσεις το σημειο 1 η το σημειο Χ.  Εμεις;  1 & over η 1σσο σκετο.
Το 4-3 παιζει λεει ενας φιλος της σελίδας.  Παιζει όμως σε συνδιασμο με κατι άλλο π.χ με το 3-3 της Ντορτμουντ.

2446.  Γκιρεσουντ - Ανκαραγκουτσου.   Η Κερασουντα στην εδρα της;  Θα προσπαθησει εναντιον της δυνατης φιλοξ/νης.  Αναμενω σφιχτο δυσκολο ματς.  Η Ανκαραγκουτσου θα σκοραρει και εάν δεν δεχτει γκολ θε να παρει και το ματς ακομη ακομη.  Το σημειο 2 στο 3,60 ενώ φοβάμαι το 1,85 στην εδρα.

1463.  Μάνσφιλντ - Τσεστερφιλντ.  Κουρασε η Μάνσφιλντ με τις συνεχομενες νικες της.  Η Τσεστερφιλντ βρηκε ρυθμο και δεν πρεπει επ ουδενει να τον χαλασει ειδικα τωρα που παει να ξεκολλησει από τον πατο της βαθμολογιας.  Δυσκολο το εργο της όμως η προιστορια θα την βοηθησει να κανει νικη με μεγαλο ποσοστο.  Το σημειο 2 στο 4,25 αποδοση.

1487.  Αβελινο - Παλερμο.  Χ.  2,95.  Το 1-1 σκορ υπερασπιζόμαστε.

*************************************
*************************************

1472.  ΑΡΗΣ Θεσ/νικης - Παναχαικη είναι ένα ματς που το 1,50 με προβλιματιζει και δειχνει το σημειο Χ στο 3,25 να βγαινει απλοχερα.  Όλα αυτά στοιχηματικα.  ΠΑΙΧΤΙΚΑ θα δουμε ένα ματς που θα βγαλει παθος ενταση και νευρα.  Ετσι πιστευω θα κυλησει το παιχνιδι.  Από μια κοκκινη καρτα στο διαδυκτιο εάν βρω στοίχημα.

Χωρις τιποτε άλλο σας αφηνω και πιστευω να περασετε τα σημεια σας ώστε να κανουμε κυκλανταν και κονομα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: