2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ 4 - 5 - 6 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

854.  Γκιρεσουνσπορ - Ντενισλισπορ.  Οι Κερασουνταιοι δηλ. οι της Κερασουντας είναι σε κακο μομεντουμ και θα αντιμετωπισουν μια εξ ισου κακης ποιοτητας ομαδα.  Όλα είναι πιθανα και όταν λεμε όλα εννοουμε προς τα δεξια μερια.
Καταληγω στην ισοπαλια με το Χ να με (μου) αποδοδει 3,50 αποδοση.  Επισης ''μετραει'' και το Χ2 Διπλης ευκαιριας.  Ανατρεξατε.

855.  Μανισασπορ - Αδανασπορ.  1.  5,10.  ???????????   Εδρα εκτος εάν γνωριζουν κατι.  Θα ενημερωθούμε αμεσα επι τουτου.  Δειχνει δωρο η εδρα στο 5,10.

883.  Σιβασπορ - Οσμανλισπορ FK.  1.  1,90.  Ρε φιλε!!!   Σιβας εισαι.  Αντε γεια μας.

904.  Τσεζενα - Τσιταντελα.  2.  2,55.  Ποιο ποιοτικη η Τσιταντελα θα βρει τροπους να σκοραρει και να παρει το ματς.  Εκτιμηση μας.

912.  Κολωνια - Αννοβερο.  2.  2,90.  Σκαρφαλωνει η Κολωνια μα ότι κι αν κανει είναι ακομη τελευταια.  Εχει βρει φορμα όμως δεν εχει ομαδα ικανη να πιστεψει σε θαυμα.  Ναι.  Θα είναι θαυμα εάν καταφερει να σωθει.  Από και κλειεται από εμας.  Γι αυτό 2πλο !

914.  Φράιμπουργκ - Βερνερ Βρεμης.  Σε ένα προσεγμενο παιχνιδι με την Βερντερ να υπερεχει στην προιστορια.  Τα παιχνίδια που περασαν είναι εφιαλτικα για τους γηπεδούχους καθως δεχονται πολλα πολλα γκολ.  Στο μονο που φοβάμαι να παω στο 2πλο είναι οι ηττες που δεχεται εδώ μεσα με 3αρες σιγυρισμενες.  Δεν μερδευομαι όμως.  Παω ευθεως με την Βερντερ κι ας χασω.  Μεταξυ δυο προσεγμενων λεω δεξια και είμαι Βερνερ στο ματς αυτό.  Με Χ ημιχρονο και 2πλο τελικο στους ειδικους.  Το σημειο 2 με 2,55 αποδοση.

Καλημέρα στην μεγαλη παρεα με μετακινήσεις ασφαλεις και καλο καρναβαλι.
Την Δευτερα πεταμε αετο ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ηδη πετανε τους δικους τους.  Ψηλα , πολύ ψηλα στην Α' Εθνικη κατηγορια.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................



Δεν υπάρχουν σχόλια: