2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ..........................

Η δυαδα εχθες και μονον απο την επικεφαλιδα βγηκε και εδωσε χαρα στον παικτη.
Αισθανομαστε χαρουμενοι γι αυτον τον λογο ομως δεν τρεχει και τιποτε καθως ηταν μικρο το ΤΑΜΕΙΟ.  Δεν παυει βεβαια να ειναι ΤΑΜΕΙΟ ομως δεν λεει και τιποτε αναλογα με αυτο που επιζητουμε.
Προχωραμε οπως εμεις ξερουμε με τις δικες μας δυναμεις.
==============================================
==============================================
2583.  Λουντογκορετς - Μιλαν.  Χ.  3,10.
  .  Βασει εικονας των δυο ομαδων θελω να παω το παιχνιδι σε γκολ γκολ και γιατι οχι στο 2-2 σκορ;
Η γηπεδουχος πρεπει να δειξει την αξια της απεναντι στην Μιλαν και θα το πραξει αναλογα.  Δεν φοβαμαι την εδρα ξερω μεχρι που στρωνει το παπλωμα.  Παντως θα τα δωσει ολα.   Στο 2-2 καταληγω.

2573.  Σπαρτακ Μοσχας - Αθλετικο Μπιλμπαο.  2 & over.
  .  Οι Βασκοι θα πετυχουν γκολ το κοβω σιγουρακι.  Το θεμα ειναι εαν μπορουν για κατι παραπανω.  Οι Μοσχοβιτες με την ωρα να περναει θα επισημανουν τα κενα των φιλοξ/νων και θα χτυπησουν.
Θα τους δωσω και αυτους ενα γκολ.  Το σημειο 2 για τους Βασκους που παντως ειναι μετρια ομαδα και απλα ζηταω υπερβαση αυτην την χρονικη στιγμη.  Ο Σκορακιας στο 1-2 σκορ.

2582.  Εστερσουντ - Αρσεναλ.  1.  7,00.
  .  Οι κανονιερηδες αλλαξαν σχημα και σε αυτο το διαστημα που διανυουμε εχουν στρωσει σαν ομαδα και αρχισαν να λειτουργουν θετικα.  Γκολ θα πετυχουν οπως κανουν στα εκτος εδρας παιχνιδια.  Ειναι και ευρωπαικη βραδια οποτε θα δωσουν πινελιες αναλογες των περιστασεων του αγωνα.  Λεμε λοιπον πως ακομη και να αιφνιδιασει η Αρσεναλ σιγα σιγα θα βρει τροπο η Εστερσουντ που ειναι ομαδα με θαυμαστικο καθως εως τωρα εχει κερδισει τον θαυμασμο της Ευρωπης.  Το γκολ γκολ δεδεομενο και απο κει και μετα περιμενω την γηπεδουχο να νικησει!!!
Με νωπα τα παραδειγματα η Αρσεναλ ειναι ομαδα γριφος αυτο το διαστημα οποτε γιατι οχι εδρα;

2574.  Σελτικ - Ζενιτ.  1.  2,50.
  .  Καθαρα και μονο στο οτι σκοραρει η Σελτικ ενω και η Ζετιτ γιατι οχι και αυτη;
Το γκολ γκολ το θελω ομως εμεις εδω δεν παιζουμε τετοια.  Προχωραμε στην αναλυση.  Ζηταω εν τελει το over 3,5.  Σε συμπλευση με τον Σκορακια που παει στο 3-1 σκορ (η 3-2) καταληγω στο 1 & over.  Εσεις το σημειο 1 στο 2,50 λοιπον.  Σελτικ εισαι !

Ευχες και μονον ευχες για την ΑΕΚ μας οπου με την Ντυναμο Κιεβου καλειται να κανει πρωτα καλη εμφανιση και κατα δευτερον να νικησει.  Μπορει να νικησει ακομη με 2 γκολ διαφορα.
Εχει ομως πολλα μετωπα.  Πρωταθλημα κυπελο και Ευρωπη.  Ποσο θα αντεξει κανεις δεν ξερει.
Μεχρι τωρα τα πηγαινει εξαιρετικα.
Εμπρος της ΑΕΚ παλληκαρια !!!

Το βραδυ ετοιμοι να παρακολουθησουμε την πορεια των επιλεγμενων μας παιχνιδιων και κατα δευτερον να βγαλουμε συμπερασματα για την συνεχεια του θεσμου.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................




Δεν υπάρχουν σχόλια: