2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ...............................

1250.  Λα Κορουνια - Σεβιλλη.  Χ.  3,25.   Παντως ειναι ενα παιχνιδι που θα κυνηγησει η Λα Κορουνια και η Σεβιλλη δεν ειναι οπως την ξερουμε.  Εχει τυχη η ισοπαλια.  Με 1/Χ σε Ειδικο στοιχηματισμο.

1263.  Μπαρι - Νοβαρα.  2 Ημιχρονου.  Ναι.  Αυτο μπορει να γινει.  Εξηγουμαι.  Η Μπαρι γνωστη για το κοντρολ ποδοσφαιρο της και στο να φερνει το παιχνιδι στα μετρα της.  Εδω θα μπει λιγο παρορμητικα (ατσαλα) διαφαινεται καθως θα υποτιμησει την Νοβαρα.  Μια Νοβαρα η οποια παιζει την κοντρα και τα παει εξαιρετικα.  Θελω το 0-1 οσο αργα κι αν ερθει στο Α' Ημιχρονο.    Και μην νομιζετε οτι κολωνω να το παω ως το τελος του αγωνα το 2πλο.  Απλα η Μπαρι με κυριο γνωμονα του να παρει το κεντρο η θα καταναλωσει τις δυναμεις της ασκοπα η αν γυρισει πισω ο αντιπαλος φιλοξ/νος πιεσει και ισοφαρισει.   Το 2/Χ μας συμφερει πιο πολυ αν βγει.  Αυτο να κυνηγησουμε παιδια. 
Η αναλυση και οι αναλυσεις ειναι μονον δικες μας με δικα μας κρητηρια βασισμενα σε ''πινακακια'' που κραταμε ακομη και στατιστικες , ομως και με πολυ διαβασμα βγαζουμε τα σημεια τα σκορ τα σημεια ημερας κλπ.   Δεν ειναι πατητουρα ουτε ''κλεμμενα'' απο κα-νε-ναν.
Χρονια ειμαστε στον χωρο αυτον και γνωριζετε πως λειτουργουμε.  Με τολμη και διαθεση.
Χωρις κανενα συμφερον ενω τονιζουμε πως δεν πιανουμε κανεναν απο το χερι ειτε να παιξει τα παιχνιδια ειτε να τα πονταρει.   Μας αρεσει να μπαινουμε στον πυρηνα του καθε προτεινομενου αγωνα και αυτο μας κανει θεωρω ξεχωριστους εναντι των αλλων.
Μεγα κριμα εχθες που απο 1-3 εγινε 3-3 και εμεινε ετσι εχοντας ακομη να καταναλωσουν 15 αγωνιστικα λεπτα η Οσμανλισπορ με την Τραμπζονσπορ.  Ενα ματς που παιζαμε 3-4 αφοβα προτεινομενο ακομη ακομη και 7+.  Σε συνδιασμο με το 1-1 της Ριο Αβε εβγαζε μαλλια γμτ.
Προχωραμε .......

1274.  Ιστλιχ - Εμπσφλιτ Γιουν.  Χ.  3,10.  Ισοπαλο κρινεται το ματς με τις ομαδες μοιρασμενες.  Η Ιστλιχ δεχεται πρωτη γκολ ομως οι φιλοξ/νοι δεν θεωρουμε οτι μπορουν να σκοραρουν.  Με 0-0 ημιχρονο και απο ενα γκολ στο Β' ημιχρονο να το παρουμε στο 1-1 σκορ.

1277.  Μειντεχεντ Γιουν. - Σατον Γιουν.  Χ.  3,15.  Δεν ειναι καλη στα τελευταια η Σατον δεν πειθει η γηπεδουχος.  Η ισοπαλια ειναι καλη και εχει τυχη.

1272.  Μπρομλει - Νταγκεναμ & Ρεντ.  Χ.  3,15.   Θα περιμενω την ισοπαλια απο 0-1. 

Καλημερα στην παρεα της σελιδας.
Δεν λεμε πολλα πολλα , προχωραμε αφηνοντας πισω κατι μονα αποδεκτα λουκουμια.  Δειτε την καθε μερα ξεχωριστα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: