2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ VS ΡΟΜΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.45.

513.  Εσμπιεργκ - Βειλε.  1.  1,95.  Αν και μας δειχνει ότι η Βειλε θα κυνηγησει κατι τις , πιστεω πως ένα γκολ και μονον  ένα θα πετυχει.  Η Εσμπιεργκ ομαδα της κοντρα επίθεσης θελω να πετυχει και αυτή ένα γκολ , να κλεισω με το καλο 1-1 το ημιχρονο , δηλ. γκολ γκολ Α' ημιχρονου και απλα στο Β' ημιχρονο η Εσμπιεργκ να σπασει την αμυντικη διαταξη των φιλοξ/νων ώστε να παρει το ματς.
Συνεπως κραταω το 1 & over , το 2-1 σκορ και το Χ/1 Ημιχρονο τελικο.

2101.  Βαρναμο - Βαμπεργκς.  Χ.  3,05.  Θεωρω πως με γκολ γκολ θα ερθουν ισοπαλια οι ομαδες αυτές/

521.  Νεουσταντ - Αουστρια Λουστεναου.    Επιδιώκω το γκολ γκολ Α' ημιχρονου.  Γρηγορες ομαδες χωρις αυτό να σημαινει ότι θα γινει και χαλασμος από γκολ.  Θελω το γκολ γκολ Α' ημιχρονου.  Ποιος εχει πιθανότητες νικης;  Θαρραλεα παω στην φιλοξ/νη ομαδα.  Με Χ/2 ημιχρονο τελικο επισης.

568.  Ροτσντειλ - Πλιμουθ.  Χ.  3,15. 
575.  Νοτιγχαμ - Μπαρνσλει.  Χ.  3,15.
558.  Βαλενσιεν - Σοσο.  1.  2,40.  Εδώ διαβαζοντας το σημειο πηγαινει αυτόματα στο Χ η παρτιδα , όμως εμενω στην αρχικη μου σκεψη και παω στην εδρα.  Αρα;  1 & over χωραει για ακομη μεγαλυτερο σημειο.
573.  Γεοβιλ - Φορεστ Γκριν.  1 ημιχρονου.  Προσεξετε εδώ παντως!    Το Χ στο 2,50 μας πονηρευει ότι κατι μεθοδευεται.  Θα το μαθουμε κατοπιν.


2436.  Λίβερπουλ - Ρομα.  1,38. - 4,30. - 6,50.  Στο Ανφιλντ των 54.000 θεατων πρεπει να μπει καλα η Ρομα.  Μετα;  Όλα γινονται.  Πρωτο μου σημειο το γκολ γκολ Α' Ημιχρονου.
  - Το σετακι σταθεροποιείται σε αυτά τα ποσοστα.  Από μονα τους μας δειχνουν ότι η Λίβερπουλ θα διασκεδασει τους Ρωμαιους.   Εδώ όμως που φτασαμε φιλοι και φιλες της σελίδας μας σιγα μην αξιζει η Ρομα για τετοια ποσοστα οσο λαιτ και χαρτινη κι αν φαινεται εναντι των πιο εμπειρων στο Ευρωπαικο στερεωμα Αγγλων.
Το πρωτο τρελο και συναμα ακρως ενδιαφερον ερχεται από τον Ανατροπεα μας.
Με 1/2 σε ημιχρονο τελικο ο τερτεγκελος θα μας κομματιασει σημερα δεν γινεται.  
- Γραφτα με (μου) λεει.  Από 2-1 ημιχρονο σε 2-3 τελικο.  Και αν δεν βγει το σκορ (απουσιαζει ο Σκορακιας μας) παιζω την ανατροπαρα μου χωρις να παρεξηγηθώ από κανεναν κοκκινο εξ απ εδώ (χαχαχαχαχαχα).
Γνωρίζετε ότι ο Μοχάμεντ Σαλαχ το καλοκαιρι ηρθε από την Ρομα στην Λίβερπουλ; 
Το σημειο 2 επιλεγω κι ας με λενε ''τρελο''.  Τι κι αν χασω; 
Με την θεωρια ότι σταματησε τους ταχύτατους και καλυτερους της Μπαρτσελόνα θα εχει την ευκαιρια να πραξει το ιδιο και με την Λιβερπουλ ενώ αν βγει μπροστα θα σκοραρει στην κακη (λεω εγω) αμυνα των της Λίβερπουλ.  Αυτή είναι η σκεψη μου στο παιχνιδι.

Καλο απόγευμα και .....συγχωρεμένα !!!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................




Δεν υπάρχουν σχόλια: