2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...............

1518.  Αουε - Καρλσρουη.  Χ.  2,80.   Αυτο θα βγει.  Χ.

1508.  Τουρκου - Χονκα.  2.  2,45.  Οι ασπρομαυροι με τους κιτρινομαυρους.  Μονον εγω το βλεπω;  2πλο απο 'δω μεχρι εκει.  Και σαν σημειο ημερας;  ΝΑΙ.  Ακομη και στανταρ;  ΝΑΙ.  Κατηγορηματικα;  ΝΑΙ.  Δηλ.... ΝΑΙ ΕΙΠΑ !!!  2.

1514.  Μαριεχαμν - Λαχτι.  Η γηπεδουχος την δουλεια της με αντεπιθεσεις δηλ. και η Λαχτι πιο σοβαρη , πιο ορθοδοξη με τροπο για κατακτηση νικης.  Ναι στο over κι αν ολα πανε καλα το 2πλο & over θα μας δωσει δικαιωμα να κανουμε κυκλα το σημειο.  Ο Σκορακιας μας μπερδευει λιγο.  Παιζω 2-1 την Μαριεχαμν με (μου) λεει.  -Ρε θα τρελανεις τον κοσμο ρε. -Αλλο το σημειο και αλλο το σκορ επιμενει παιδια.  Οποτε παρετε οι του Ειδικου στοιχηματος το σκορ και οι του τελικου αποτελεσματος το 2πλο η το 2πλο & over.   Εμεις το σημειο 2.

1524.  Ερεμπρο - Καλμαρ.  Ωπα!  Μαχη βγαζει στο ματς.  Τα γκολ θα ερθουν διαφαινεται.  Θα παρω το σημειο 2 Ημιχρονου.  Η Ερεμπρο ξεκιναει προσπαθωντας να καταλαβει το κεντρο.  Η Καλμαρ θελω και ''βλεπω'' να μπαινει ζεστα με κοντρα επιθεσεις αλλωστε ετσι παιζει απο την αρχη.  Να σκοραρει.   Στο Β' Ημιχρονο αλλα ζει το σκηνικο.  Θελει η Ερεμπρο να βγει κι αυτη στην κοντρα επιθεση και η Καλμαρ θα παει σε παιχνιδι τετοιο ωστε να εχει τον ελεγχο.   Κι επειδη λοιπον στα παιχνιδια τους εχουμε νικητη η τον εναν η τον αλλον και δεν αγαπουν την ισοπαλια λεω πως η Καλμαρ θα νικησει τον αγωνα.  Το σημειο 2 & over.  Δειτε το ματς αν μπορειτε.  Ειναι απο αυτα που λες αξιζει τον κοπο ρε παιδι μου.  Δεν με (μου) νοιαζει ακομη κι αν εκτεθω.
  Θελω 0-1 , 0-2 , 1-2 , 2-2 , 2-3.   Κλαιν μαιν κι αν δεν βγει.  Ετσι κι αλλοιως υπερασπιζομαι το σημειο 2.

1525.  Εστερ - Γκαις.  2.  3,05.   Το σημειο 2 αν και η Γκαις δεν ειναι καθολου καλα.  Στο 0-1 να δω τι θα λετε.  Μετα;   Απλα να κανει το 0-2 παναθεμα την να ξεμπουκωσει και λιγο!  Η Εστερ θα κινηθει βεβαιως.  Να βαλει κι αυτη γκολ (1-2).  Το 2πλο & over και εδω μεγαλωνοντας κι αλλο το σημειο.
Το σημειο 2.

Σας τα εβαλα και με χρωματα μην τα μπουρδουκλωσετε. 
Τωρα θα περιμενουμε να ξεκινησουν και αν κανουμε κατι θα φανει απο τα μηνυματα σας.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................


Δεν υπάρχουν σχόλια: