2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΡΕΑΛ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ;

Στο Ολιμπινσκι 70.000 θεατων θα γινει σημερα το βραδυ ο μεγαλος τελικος του Τσαμπιονς Λιγκ με την Λιβερπουλ να θελει να βαλει τελος στο νικηφορο σερι του θεσμου μιας και η Ρεαλ εαν κερδισει και αυτο τοτε σηκωνει το 3ο σερι στην πιο μεγαλη διοργανωση της Ευρωπης. 
Και ωσαν βασιλισσα αυτο θα προσπαθησει να κανει με τον Ροναλντο να θελει να γευτει και παλι την χαρα του να εισαι μονιμα πρωτος και με διαφορα απο τα αλλα μεγαλα κλαμπ της Ευρωπης την ωρα που (μετα συγχωρησεως) ο Μεσι διαφημιζει πατατακια γνωστης εταιρια που αναμενεται να κανουν θραυση κιολας στον τελικο. 
Μην πεσουμε τωρα στην παγιδα του ποιος απο τους δυο ειναι ο καλυτερος!  Δεν ξερω εαν με ειδατε εμενα στα νιατα μου να παιζω μπαλα!  Ποιος Μεσι και ποιος Ροναλντο τωρα.
Ο SIMOSSHOW εν δρασει λοιπον παιζει μπαλα απο αλλο ποστο αυτο του στοιχηματικου ενδιαφεροντος και εκει θα εστιασει , ακομη και μαζι σας την υποθεση τιτλος της καλυτερης ομαδας της Ευρωπης.
Η Ρεαλ εχει αδυναμιες στην αμυνα και εκει θα πονταρει ο Κλοπ ωστε να μπορεσει να κανει ακομη και κλοπη της κουπας.  Εχει τα ''οπλα'' για να πετυχει γκολ.
Η Λιβερπουλ που και αυτη εχει αδυναμιες στην αμυντικη γραμμη θα προσπαθησει να τις καλυψει και θα ''φαει'' ζορι απο τον Ροναλντο και την παρεα του.  Γκολ και η Ρεαλ θα πετυχει φανταζει σιγουρο και αυτο.
Αν ολα πανε καλα θα παμε στο 4-6 γκολ που για τελικο θα ειναι οτι το καλυτερο για εμας.
Συμμετοχη στο 4-6 θα εχουν και οι δυο μα μενει να δουμε τον νικητη.
Την Ρεαλ να το κατακτα με αυτα τα τερματα. 
Και η μια μα και η αλλη ομαδα εχει την δυνατοτητα να παρει κεφαλι στο σκορ και να αυξησει την διαφορα τερματων στον αγωνα.  Με την διαφορα να με (μου) λεει πως αν το πραξει η Λιβερπουλ αυτο η Ρεαλ εχει την δυνατοτητα να ανταπεξελθει και να κανει καμ μπακ ενω η Λιβερπουλ θεωρω πως οχι.. 
Με 3-2 ο Σκορακιας να δινει το στιγμα του στο παιχνιδι.
Με 2-3 τερματα στον αγωνα η Λιβερπουλ μα με 4-6 η Ρεαλ.
  Μεταφραση που βγαζει το καμ μπακ που ελεγα ως ανω με την Ρεαλ να το γυριζει κιολας. 
Πολλα ειπαμε ομως και ευχομαι να δουμε ολοι τελικο ανταξιο των προσδοκιων μας.
Με 2/1 με 4-6 γκολ με 3-2 σκορ και με Χ/1 οι συντελεστες της σελιδας κλεινουν εδω.
Δεν θα ασχοληθω με τιποτε αλλο σημερα παρα μονον στις 21,.45 ολοι T.V.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................




Με Χ/1 ημιχρονο τελικο ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης.
Και με ολους εμας να λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας για τον μεγαλο τελικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: