2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

FIAFA WORLD CUP RUSSIA 2018 11η ΗΜΕΡΑ.

2739.  Αγγλια - Παναμας.
Στις 15.00 η Αγγλια καλειται να νικησει τον αδυναμο Παναμα.  Φυσικα και δεν θα ασχοληθουμε με το παιχνιδι ενω εαν θελαμε να μπουμε στα εγκατα του αγωνα θα ''ριχναμε'' κατι ψιλες στο 2-0 σκορ του.  Και μια ''ψιλη'' ακομη στο γκολ γκολ Α' ημιχρονου δεν θα με χαλαγε.  Αφηνω ομως τον στοιχηματισμο σε αυτο το ματς πονηρευοντας σας λιγο και τιποτε παραπανω.

2740.  Ιαπωνια - Σενεγαλη.
Οποια σκεψη με περναει απο το μυαλο δεν μπορω  να μην σας την καταθεσω.
Απο την στιγμη που ''εβαλε'' μπρος τις μηχανες της η Σενεγαλη αναγνωριζουν απαντες την δυναμικη της και της δινουν προβαδισμα νικης.   Οι Ιαπωνες που για να πω την αληθεια τους περιμενα πιο καλους δεν με εντυπωσιαζουν καν ( με την καμια που λεει κι ο γιος μου).
Με το 2πλο ημιχρονου της Σουηδιας εχθες (πληρωθηκε ) επαιξα ενα ακομη δελτιο ξανα μανα 2πλο ημιχρονου Σουηδιας , την Ιαπωνια και την Πολωνια οπου με ενα 2φραγκο (2ευρω) παιρνω 114,58.
Η αληθεια ειναι ομως κατ' εμε οτι δεν θα βγει ασσος και οτι η Σενεγαλη θα παρει το ματς.  Με 1-2 σκορ ο Σκορακιας.

2741.  Πολωνια - Κολομβια.
Κι εδω φιλοι και φιλες ειναι η αληθεια οτι η Πολωνια εδειχνε αλλο προσωπο και μπηκε στο Παγκοσμιο αγχωμενη.  Σημερα με την Κολομβια ισως δειξει αυτο που βλεπαμε ολοι μας.  Δηλ. μια καλη ποιοτικη δεμενη ομαδα που εχει σκοπο να νικαει και να το κανει πραξη.
Απο την αλλη εχουμε τους Κολομβιανους να θελουν να παρουν το ματς και ο τροπος που αγωνιζονται το καταμαρτυραει.  Απο το 1-1 θα περασουμε οποτε και θα επιλεξω το γκολ γκολ.
Γενναια θα παω στο γκολ γκολ ημιχρονου για πιο πολλα ευρουλακια.  VAMOS.

Τι επιλεγω λοιπον επειδη σας κουρασα!
Ιαπωνια - Σενεγαλη.  2πλο και 1-2 σκορ.
Πολωνια - Κολομβια.  Χ2 Πληρωμενη διπλη.  Εαν δεν εχετε την δυνατοτητα πληρωμης της τοτε 2-3 γκολ ενω για τους απαιτητικους το 2πλο και το 1-2 σκορ κι εδω  !!!
=============================
=============================

1284.  2.
2313.  1.
1281.  2.
Μια τριαδα για ελπιδα και τιποτε παραπανω με ψιλουδια.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: