2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018 9η ΗΜΕΡΑ.

2733.  Βραζιλια - Κοστα Ρικα. 
Στις 15.00 η Βραζιλια υποδεχεται την Κοστα Ρικα και μην φοβαστε κα-θο-λου οσον αφορα την εκβαση του αγωνα.  Η Βραζιλια θα νικησει 1000% και η Κοστα Ρικα θα παραταξει σθεναρη αντισταση.  Οσο και να θελει να βγει μπροστα θα χασει.  Το 1.15 δεν εμπνεει στον παικτη οποτε παιρνω το over 2.5 στο ματς.  Πρεπει η Βραζιλια να δικαιωσει τους λατρεις του επιθετικου ποδοσφαιρου και θα το κανει πραξη. 

2734.  Νιγηρια - Ισλανδια.
Στις 18.00 θα δουμε ενα ματς οπου θα εχουμε την Νιγηρια θελει να τρεξει τον αγωνα και τους Ισλανδους να χτυπουν στην κοντρα ισως πιανοντας στον υπνο τους Αφρικανους.
Θα παιχτει βεβαιως γκολ γκολ αγωνα.  Πιο βαθια στο ματς αν προχωρησω ισως δω ακομη και νικη των Ισλανδων.  Ομως καταληγω στην ισοπαλια με 3.00 αποδοση στο ματς.

2735.  Σερβια - Ελβετια.
Η ζυγαρια θελει να βγαινει η ισοπαλια στο παιχνιδι.  Οι Σερβοι καλοι , δεν μπορω να πω ομως οι Ελβετοι ειναι αποτελεσματικοτατοι και κινδυνος θανατος.  Εν πασει περιπτωσει και εν περιπτωσει πασει καταληγω σε νικη των Ελβετων.  Το 1-2 σκορ και το Χ/2 ημιχρονο τελικο.

Αυτα ειναι τα πιστευω της σελιδας φιλες και φιλοι.
Οσο για εχθες εχω να αναφερω οτι αποτυχαμε παταγωδως και ''φαγαμε'' τα μουτρα μας.
Λυπηρο για τον Μεσι να μην μπορει να περασει αυτα που κανει στην Μπαρτσελονα λυπηρο και για εμας που οχι μονον χασαμε στον στοιχηματισμο μας αλλα χασαμε ακομη τα αυγα και τα καλαθια. 
Παλι το ντοντ κραι Αργεντινα;  Μα παλι;

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................


Δεν υπάρχουν σχόλια: