2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ.................

1113.  Παναθηναικος - Πανιωνιος.  Χ.  3,25.  Δεν δειχνει ξεκαθαρο σημειο την εδρα συν του γεγονοτος οτι ο Πανιωνιος αγωνιζεται αξιομαχα.

523.  Στουτγκαρδη - Ντορτμουντ.  2.  1,75.   Στον δρομο για το ταμειο ας παρω το σημειο 2 καθως η γηπεδουχος αργει να βρει ρυθμο και ως εκ τουτου παω με τους κιτρινους που αναμενω να περασουν ευκολα δυσκολα.

515.  Νυρεμβεργη - Χοφενχαιμ.  1.  3,85.  Εδω μεσα παθαινει κοκο μπλοκο η φιλοξ/νη.  Την εχω να πετυχαινει γκολ ομως μην την μικρυνω κι αλλο ε;  Το σημειο 1 & over επισης. 

521.  Μπαγερν Λεβερκουζεν - Αννοβερο.  Χ.  4,25.  Παιζει και το Χ2 Διπλης ευκαιριας.  Αν περναει η ωρα χωρις να κανει κατι το ουσιωδες η γηπεδουχος μπορει να το παστελωσει το Αννοβερο.
Αν κλεισει με 2πλο ημιχρονου τοτε η γηπεδουχος εχει ολη την ανεση οσο ευκολα το λεω τοσο δυσκολα θα γινει να σκοραρει και να κλεισει το ματς στην ισοπαλια.  Με 2/Χ ημιχρονο τελικο.
Ολα αυτα εν οσω η γηπεδουχος δεν ειναι ετοιμη.

1515.  Λουτον - Γουολσολ.  Χ.  3,55.  Αξιζει η ισοπαλια στο ματς καθως η φιλοξ/νη ολο και κατι ζηταει.  Θα το παρει.  Λεμε να ειναι η ισοπαλια λοιπον.

796.  Ναντ - Τουλουζ.  Χ.  3,20.  Βεβαιως δειχνει φιλοξ/νο αλλα η Ναντ θα αντιδρασει , μας το δειχνει καθαρα.  Το 1-1 σκορ ειναι μια χαρα τρομαρα τους.

Η ΑΕΚ θα περασει απο τον Απολλωνα που δειχνει ευκολος αντιπαλος σε ολους μας.

Η ισοπαλια βγαινει στο ματς μεταξυ της Λαρισας και της Λαμιας.

Γιαννενα και Παναιτωλικος , οπως σας το λεω!!!   Ακομη δεν ξερουν σε ποιον να το δωσουν το ματς.
Τα αρματα εχουν γινει πολλα και στο τελος θα παρελασουν ολα μαζι στα καρναβαλια ppppppppp.
Γερνει στην εδρα ωστοσο και αυτο βγαζει ισοπαλιαρα.  Λεω τι βγαζει απο εμας μην μπερδευομαστε λοιπον.   Για μας εδω ειναι ΝΟ ΒΕΤ και αφηνουμε την εικονα να μιλησει απο μονη της.
Παιξτε τα παντα ολα οτι θελετε.  Δεν το ακουμπαω για μας βρωμαει μποχα.

Αυτα για σημερα τα σημεια μας ετοιμα για να διαλεξετε οτι γουσταρετε.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................



Δεν υπάρχουν σχόλια: