2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ 3 ΣΤΑ 4 ΣΥΣΤΗΜΑ............................

870.  Νυρεμβεργη - Στουτγκαρδη.  Κρινεται αναγκαιο απο την σελιδα μας η εδρα να παρει την νικη ευκολα η δυσκολα.   Κι αν δεν επιτευχθουν τερματα στο Α' Ημιχρονο λεμε στο Β' ημιχρονο να υποταξει την Στουτγκαρδη η γηπεδουχος.  Το Χ/1 Ημιχρονο Τελικο σε ενα ματς που δειχνει να μην εχει πολλα τερματα , παραλληλα δε μας βγαζει και over.  Μια σκεψη στο OVER 2,5 Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.   Το σημειο 1 στο 2,25 της αποδοσης.

878.  Φραιμπουργκ - Μαιτζ.  Να το ματς που μας δειχνει το 2-3 γκολ.  Τωρα θα με (μου) πεις Γερμανικο παιχνιδι ειναι αυτο !!!  Το σημειο επιλογης μας ειναι το Χ με 3,30 αποδοση.

1825.  Ντορτμουντ - Μπαγερν Μοναχου.  Δεν πιστευω να μας ξεγελαει και τοσο το ματς αυτο.
Φιλοι καλοι της σελιδας το σημειο μας στον αγωνα αυτον ειναι η ισοπαλια με το Χ στο 3,60 της αποδοσης.  Η Μπαγερν θα δυσκολευτει στον αγωνα καθως η Ντορτμουντ ειναι ετοιμη ποδοσφαιρικα φετος για μεγαλες πτησεις.   Θελω την ισοπαλια και μαλιστα απο 1 ημιχρονο .  Σε Ειδικο στοιχημα το 1/Χ.

586.  Νιμ - Νις.  Μαα να πεφτω τοσο εξω;  Αδυνατον.  Δειχνει αξια του 2πλου η Νις ωστοσο θα βγαλει (;) αντιδραση η γηπεδουχος.  Το σημειο Χ στο 3,15 αποδοση , το 1-1 σκορ και το Χ/Χ σε αυτο το ματς.  Να επιτευχθουν και τα δυο τερματα στο Β' Ημιχρονο.
=======================================
=======================================

Ξανθη και Πανιωνιος υποσχονται γκολ.  Ο Πανιωνιος ''στριβει'' καλα και θα απειλησει την γηπεδουχο που και αυτη εναλλασει αναλογα με την ροη τον αγωνιστικο της προσανατολισμο.
Σκεψη να δω με καλο ματι το γκολ γκολ Α' Ημιχρονου.   Κατα πρωτον το γκολ γκολ αγωνα.

Λαρισα και Γιαννενα σε ενα ματς με το under στην πρωτη για εμας γραμμη.  Να χαμε να λεγαμε δηλαδη καθως δεν θα το υπερασπιστουμε. 

Εχθες δεν μας εκανε την χαρη η Λιλικα και εφερε ισοπαλια (0-0) με το Στρασβουργο.  Το απολυτο ΔΕΝ ηρθε παλι ομως κατι πηραμε και εχθες βρε αδερφε.
Συνεχιζουμε με δικα μας επαναλαμβανω σημεια , διαβασμενα απο τους συντελεστες της σελιδας μας με μερακι κοπο και καφε.
Προσπαθουμε παντα για το καλο και κοιταζουμε για εσας πριν απο εσας.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................



Δεν υπάρχουν σχόλια: