2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ...........................

1410.  Γουλβς - Μπορνμουθ.  g.g & over.  Προκειται για δυο ομαδες με κυριο οπλο την κοντρα επιθεση.  Θεωρω βεβαιο ακομη και το g.g Α' ημιχρονου.

1360.  Κρυσταλ Παλας - Λεστερ.  2.  2,75.  Δεν καλοπερναει εδω μεσα η Λεστερ , ομως σημερις θα κανει εμφανιση τετοια που θα αντιπροσωπευει το 2πλο.  Μια πρωτη εκτιμηση του Ανατροπεα ειναι το 1/2 σε Ημιχρονο Τελικο.  Συνεπως ισχυει ακομη και το 2 & over.  Πρωτη επιλογη το σημειο 2.

1435.  ΑΡΗΣ Θεσ/νικης - Παναιτωλικος.  4-6 γκολ.  Μην νομισετε οτι ειναι ξεκαθαρο το σημειο την στιγμη που ο ΑΡΗΣ δεχεται πιεση ακομη και απο τον κοσμο του πλεον.  Και αν περικαλω προηγηθει ο Παναιτωλικος δυσκολευει το πραμα.  Θεωρω οτι θα εχουμε ματσαρα με τον φιλοξ/νο να ανταποκρινεται εξ ισου.  Το 2-2 ο σκορακιας το επιβραβευει με την αναρτηση του.  Εμεις;  Το σημειο Χ σαν δευτερη επιλογη.

1071.  Αστον Βιλα - Στοουκ.  Χ.  3,40.  Που παω και μπλεκω ομως!!!   Οι χωριατες δεν το εχουν με την Στοουκ ρε παιδι μου.  Εχουν ομως μια ποιοτητα στα παιχνιδια τους.  Με αυτο σαν οπλο θα παω στο να μην χασουν.  Η Στοουκ γνωστη , προσεκτικη θα προσεγγισει το ματς και θα παει στην ισοπαλια.  Εχουμε και εδω g.g.

Γρηγορα να τελειωσουμε σημερα και να αναμενουμε τα αποτελεσματα μας.

Δυο τριαδες και μια δυαδα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: