2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΣΑΡΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ! ! !

798.  Γουλβς - Νιουκαστλ.  Επιλογη μας ειναι το g.g Α' Ημιχρονου.  Υπαρχουν ενδειξεις μεσα απο την δικη μας αναλυση και για τον λογο αυτο στηριζουμε την προταση.   Δυναμικη η Γουλβς με εντονο το στοιχειο του γκολ , κινητικη η Νιουκαστλ απο την αλλη μπορουμε συνεπως να το καταφερουμε.   Το 2-1 σαν σκορ ο κυριος Σκορακιας.

795.  Μπρεστ - Οσερ.  Δυνατη εδρα η Μπρεστ ομως υπαρχει μια ιδιαιτεροτητα στο παιχνιδι αυτο.  Οι νικες της επι της Οσερ ειναι οριακες (1-0) και εδω ειναι ενα θεμα που μας απασχολει δηλ. στο να μην βγει ο 1σσος.  Η Οσερ μεταλασσει το παιχνιδι της στο 90λεπτο αναλογα τις αναγκες του αγωνα.  Θεωρω πως υπαρχει δυνατη ισοπαλια με το σημειο Χ στο 3,05 ενω ο κυριος Σκορακιας στηριζει το 1-1 σκορ.

796.  Αλαβες - Λεβαντε.  Ειναι καλυτερη η Αλαβες στα μεταξυ τους ματς ωστοσο η φορμα της ειναι κακιστη.  Εμεις θα στηριξουμε πιο πολλα γκολ στο Β' Ημιχρονο.  Η Λεβαντε θα βοηθησει και αυτη συνεπως τρωγομαστε ακομη και για g.g Β' Ημιχρονου.

786.  Αστερας Τριπολης - ΑΡΗΣ Θεσ/νικης.   Ομαδα της κοντρας ο Αστερας Τριπολης ομως με κακη (τσαπατσουλικη) αναπτυξη ενω το ιδιο κανει ο ΑΡΗΣ με καλυτερο αποτελεσμα (πιο αποτελεσματικος).  Η στηλη θα στηριξει την ισοπαλια στο Χ με 2,95 αποδοση και εμεις θα επιλεξουμε το 2-3 γκολ σαν επιλογη ταμειου.   Ο κυριος Σκορακιας δε θα παιξει το 1-1 σκορ.

************************************************
************************************************
Στην Καλαμαρια οι Ποντιοι υποδεχονται τον Εργοτελη και αυτο που ''ειδαμε'' εμεις ειναι μια περιτρανη ισοπαλια με το Χ στο 2,85 της αποδοσης.   Ο κυριος Σκορακιας και εδω συστηνει - προτεινει το 1-1 σκορ.  Ο Κωδικος ειναι 775 και εαν θελετε να το ενταξετε στο παρολι πραξετε το.  Εμεις ...οχι.   Το σκορ ομως μπαινει  και δενει σε συστημα 2-3-4.  Τα γαλαζια στο παρολι.
Τα μωβ στο κυριο παρολι μας.  

Καλημερα καλη εβδομαδα και νικες παντα!
Ο ΠΑΟΚ εχθες ηταν ο μεγαλος νικητης (3-1) σε μια επικρατηση καθαρη και ξαστερη.
Ηταν μια νικη τιτλου που ΔΕΝ αφηνει περιθωρια πλεον αμφισβητησης βουλονωντας στοματα για το ποιος παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο.  Επι της ουσιας ειναι αηττητος και κυνηγαει να παρει τον τιτλο χωρις να χασει.  Ειναι πλεον θεμα χρονου και μονον.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: