2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.................................

439.  Σοσο - Λανς.  Συντριπτικη υπεροχη της Λανς βασει προιστοριας ωστοσο αυτα τα χρονια δεν μπορει να το αποδειξει.  Σημερα ειναι η ωρα και η στιγμη που θα το κανει πραξη.  
Να δουμε το 1/2 Ημιχρονο Τελικο και φυσικα για εμας το σημειο 2 στο 2,05 της αποδοσης.
Ο Κυριος Σκορακιας στο 1-2 σκορ.

585.  Λαρισα - Ξανθη.  Δεν ειναι και τοσο κακη η Λαρισα ομως δεν ειναι και καλη.  Η Ξανθη ειναι ομαδα που προσπαθει βεβαιως βεβαιως για το καλυτερο ομως οσο η ωρα περναει επιζητει την ισοπαλια.  Ετσι ειναι φτιαγμενη και αυτο λεμε θα παρει σημερα στον καμπο.  Το σημειο Χ με 2,95 αποδοση.  Ο Κυριος Σκορακιας στο 1-1 σκορ παρακαλω.

588.  Τρικαλα - Απολλων Ποντου.  Τα Τρικαλα εκαναν το μπαμ και νικησαν την Δοξα Δραμας με ανατροπη κιολας!  Αυτο το αποτελεσμα δινει ψυχολογια.  ΟΜΩΣ;  Οι Ποντιοι παιζουν εξοχα την κοντρα επιθεση και ενα γκολ το εχουν.  Να το πετυχουν τα ''Τσαμουρια'' στο Α' Ημιχρονο.
Παιζουμε συνεπως 2 Α' Ημιχρονου.  Δεν ξερω για το τελικο σημειο του αγωνα ομως φοβαμαι την ισοπαλια.  Παιζω (-ουμε) το 2 Α' Ημιχρονου.

583.  Ηρακλης - Κερκυρα.  Μπαμ κανει το g.g του αγωνα.  Δυο ομαδες με εξαιρετικο τροπο γρηγορης αναπτυξης υποσχονται ακομη και g.g Α' Ημιχρονου.  Τολμησετε το.  Κι εμεις αυτο θα κανουμε πραξη σε λεω.  Το g.g αγωνα μας δινει ελαχιστη αποδοση.  Ρισκο;  Ναι ρε.  Ρισκο.
******************************
******************************

619.  ΑΡΗΣ Θεσ/νικης - Πανιωνιος.   Ενα ματς μονοδρομος για τον ΑΡΗ που θελει την νικη να τον διατιρησει στα υψηλα στρωματα της βαθμολογιας που οδηγουν στην Ευρωπη εν αντιθεσει με τον Πανιωνιο που θα κανει τα παντα να παρει κατι τις.
Ο Ανατροπεας μας καλοβλεπει το 2/1 Ημιχρονο Τελικο.  Το 1,55 δεν ικανοποιει τον παικτη ενω το σημειο 1 & over ειναι καλουτσικο.  

623.  Ρεμς - Ρεν.  Η ισοπαλια μας γοητευει.  Πειθει η Ρεμς ενω η Ρεν θα κανει τα παντα για το Χ.  Αυτο μας δειχνει το ματς.  Καλο και το 1/Χ Ημιχρονο Τελικο.

628.  Ιντερ - Σαμπντορια.  Δειχνει καταδικασμενη η Σαμπντορια ωστοσο θα το κυνηγησει το Χ οποτε θα ρισκαρω στο Χ και 3,75 της αποδοσης.

606.  Νουμανθια - Οσασουνα.  Χ.  2,75.  Γιατι οχι;  Νουμανθια εισαι.  1/Χ Ημιχρονο Τελικο.

Αυτα σαν δευτερο ΠΑΡΟΛΙ και ενω η ωρα ειναι πλεον 16.30.   
Να εχετε μια υπεροχη συνεχεια Κυριακης.
********************************
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................................
********************************

Ας δουμε ομως το σιγουρο μονο αποδεκτο που δωσαμε με εμφαση ωστε ο παικτης να το παρει με βεβαιοτητα και να παρει το σημειο.  Το 1,75 λιγο ξε-λιγο ειναι σημειο ημερας που βγηκε.  Θεωρειται νικη 100%.   Αυτα απο εμας οσον αφορα την χθεσινη ημερα.  


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/02/2019 ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ.

Εκει στην ''ταρατσα'' κοιταξτε καλα με την Ναντ νικηστε την μην μπουνε μεσα και σας ταρταγανησουν.  Υπομονη τε-λος , τοσο απο τους οπαδους οσο και απο εμας.
Μην χαλασετε την προιστορια και το μομεντουμ κανονιστε.
Την επιλεγουμε την Μονακο με το σημειο 1 στο 1,75 ακομη και σαν σημειο ημερας.  Οχι πισωγυρισμα.  Ρε 'σεις!!!   Μονη της η προιστορια να παιξει το πηρε το ματσακι.  Αντε Μονακο.

*****************  *************************  *************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: