2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Χρονια πολλα Ελληνες καθως εχθες ειχαμε διπλη εορτη του Ευαγγελισμου της Θεοτοκου και την 25ην Μαρτιου του 1821.
Σε ολη την επικρατεια οι παρελασεις ηταν αυτες που κεντριζαν το ενδιαφερον και σε ολες μα σε ολες ακουστηκε απο ολους τους παρελαυνοντες και τις παρελαζουσες το Μακεδονια ξακουστη του Αλεξανδρου η χωρα.   
Σχολεια μα και Στρατιωτικα κλιμακια μαζι με τον κοσμο εφεραν σε αμηχανια τους επισημους στα σανιδια και πιο πολυ τους Κυβερνητικους που περιοριζουν οσο και υποβαθμιζουν τα παντα ολα.
Δεν ειναι δυνατον 10 εκκατομυρια Ελληνες να ειναι ολοι φασιστες κυριοι της Αριστερας δεν ειναι δυνατον να σας φτυνουν και να λετε βρεχει.
Η Ελλαδα εχθες 25 Μαρτιου γιορταζε απο ακρη εις ακρη.
Σειρα πηρε λοιπον αμεσως μετα ο μπακαλιαρος κυριως στις ταβερνιτσες οπως και στις παραλιακες πολεις.
Εδω στην Θεσσαλονικη εγινε ενας πραγματικος χαμος!  Μιλαμε για ''γενοκτονια''  βακαλαων ⧭⧭⧭ pppp.
Ενα ακομη γεγονος συνδιαστηκε με την 25ην Μαρτιου καθως πριν απο 105 χρονια ιδρυθηκε ο πολυνικης συλλογος της Θεσσαλονικης μας ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και γιορτασαν οι φιλαθλοι του τα γενεθλια στα καστρα της πολης αυτην την φορα οπου εκαναν την νυχτα ημερα απο βεγγαλικα κροτιδες και φωτοβολιδες.  Ανατρεξετε στο youtoube για περαιτερω.

- Η επομενη ημερα ερχεται να μας βρει αμεσα με το κουπονι του στοιχηματος και το ενδιαφερον μας πεφτει στην Εθνικη μας οπου δινει ενα δυσκολο παιχνιδι στην Βοσνια.

 828.  Βοσνια Ερζεγοβινη - Ελλαδα.  Το παιχνιδι δειχνει ισσοροπημενο και αναμενεται να αναχετηστουν οι επιθεσεις των Βοσνιων απο τους δικους μας που ειναι εξαιρετικοι στο κεντρο και πισω.  Παιζουμε ενα γρηγορο παιχνιδι ομως χανουμε πολλες τελικες απο επιπολαιοτητα κυριως.
Η Εθνικη μας θυμιζει Ολυμπιακο.  Πολλες τελικες και το αποτελεσμα το θετικο με το ζορι.
Γκολ οι Βοσνιοι θα ζητησουν στον αγωνα και δειχνει να το πετυχαινουν.  Εμεις;  Θελουμε να παρουμε θετικο αποτελεσμα και αυτο θα επιδιωξουμε.  Το 1-1 με 1/Χ Ημιχρονο Τελικο.
Το σημειο που θελω ειναι αυτο της ισοπαλιας με το Χ στο 3,35 της αποδοσης.  
Βρειτε σε εταιριες πεναλτυ υπερ της Εθνικης μας.  Λεω ναι και σε κοκινη καρτα εις βαρος των Βοσνιων.

842.  Ελβετια - Δανια.  Καλοι οι Ελβετοι δειχνουν ανεβασμενοι και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κυνηγησουν την νικη.  Νικη η οποια για να ερθει θελει κοπο και τροπο.  Οι Δανοι δεν ειναι διατεθιμενοι να χασουν απ' εναντιας θα προσπαθησουν και αυτοι για οτι καλυτερο.  Το 2/Χ σε Ημιχρονο Τελικο και το σημειο μας το Χ με 3,15 αποδοση.

839.  Νορβηγια - Σουηδια.  Εδω θα επιζητησω το σημειο 1 Α' Ημιχρονου.
Αυτο θα ειναι το σημειο μου και σε Ειδικο στοιχημα το 1/2 Ημιχρονο Τελικο.

840.  Ιρλανδια - Γεωργια.  Θελω το 2-3 γκολ.  Αισθανομαι οτι η Γεωργια θα πουλησει ακριβα το τομαρι της και η ισοπαλια παιζει αρκετα δυνατα.  Ομως η Ιρλανδια φοβαμαι οτι θα μας χαλασει τα σχεδια.  Το 2-1 σκορ εντονα και το 2-3 γκολ οπως τονισα εξ' αρχης.

Να δουμε λοιπον την προσπαθεια του Αγγελου Αναστασιαδη στην Βοσνια και το πως θα αντιμετωπισει τον αγωνα αυτον που εχει μεγαλο επιπεδο δυσκολιας.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: