2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

829.  Ρεν - Ρεμς.  2  3,60. 
 - Αν και επαιξε καλα στο Ευρωπαικο της παιχνιδι διακρινω μια εικονα οχι και τοσο καλη ξεροντας οτι την αδικω λιγακι.
Η Ρεμς θα μπει στον αγωνα να παρει τι ματς και ειναι ξεκαθαρο αυτο.  Ο Σκορακιας λεει 2-3 σκορ ορθα κοφτα.  Οι της Ρεμς αντιλαμβανομενοι και την κουραση της Ρεν θα εχουν στοχο και σκοπο την νικη με το μεγαλο 2πλο στο 3,60.

828.  Αουστρια Βιεννης - Στρουμ Γκρατς.  Χ  3,40. 
 - Η αναλυση μας δειχνει οτι η παρτιδα θα γειρει δεξια ομως η Αουστρια θα θελησει τουλαχιστον να μην χασει!  Με 2/Χ ημιχρονο τελικο και το σημειο Χ να ικανοποιει τις προσπαθειες και των δυο τους αλλα και ολων μας.

848.  ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης - Ολυμπιακος Πειραιως.  Χ  4,05. 
 - Αναμενεται κοσμοσυροη στο θρυλικο Χαριλαου σε ενα παιχνιδι που ο Ολυμπιακος εχει το πανω χερι και δεν χωραει αμφιβολια.
Οι Πειραιωτες εχουν δεχτει μολις ενα γκολ στο πρωταθλημα και ερχονται απο Ευρωπαικο παιχνιδι οπου ναι μεν εχασαν ομως εκαναν ροτεισον οποτε ξεκουραστοι ερχονται να αλωσουν το Κλεανθης Βικελιδης.
Ο κοσμος θα δωσει δυναμη στον ΑΡΗ που δεν ξερουμε μεχρι που θα φτασει.  Λεμε ομως ξεκαθαρα πως η ομαδα του Μαρτινς θα μπει για το 2πλο.  Το g.g κρινεται αναγκαιο με τον σκορακια μας να τα χαλαει φωναζοντας για ενα μπετον 0-0 σκορ.   Ειδωμεν.

675.  Σαουθαμπτον - Τσελσι.  g.g & over. 
 - Οι ''Αγιοι'' δειχνουν οτι ενα γκολ τουλαχιστον το εχουν.  Η Τσελσι επισης θα σκοραρει οποτε θε περιμενω ενα γκολ απο την συναντηση.  Ο Σκορακιας μας λεει το 1-2 σκορ οποτε βγαλετε τα συμπερασματα σας.

691.  Βολφσμπουργκ - Ουνιον Βερολινου.  g.g & over.
 - Εν οσω το σκορ θα ειναι 1-1 ποιος αραγε θα παρει το ματς;  Δειχνει μεν Βολφσμπουργκ καθως το παιχνιδι που παιζει δεν επιτρεπει κατι αλλο ομως η Ουνιον εχει την συμπεριφορα να χτυπησει σαν κομπρα και να ''σκοτωσει'' τους λυκους.

Αυτα ειναι τα επιλεγμενα παιχνιδια μας.

Ο Πανιωνιος θα προσπαθησει μεσα στο Γεντι Κουλε να κανει την υπερβαση , σιγουρα ειναι δυσκολο ομως θελει να παρει κατι.  Δειτε την ισοπαλια αναγκης και συγκομιδης βαθμου -ων.

Δυσκολα θα τα βρει η Αρσεναλ με την Μπορνμουθ που δειχνει ανεβασμενη και παιζει καταπληκτικα.  Θα υπαρξουν γκολ στην συναντηση.  Ερωτηματικο ο ΑΣΣΟΣ. 

Καλη Κυριακης συνεχεια.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: