2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΡΟΛΙ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕ 3 ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΠΟΛ/ΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

647.  Κρυσταλ Παλας - Μπορνμουθ.  Χ  3,20.  Οσο κακες δειχνουν οι δυο ομαδες (πιστευω ριχνετε και καμια ματια) αλλο τοσο κοντραρονται μεταξυ τους με γκολ εκατερωθεν.
Οχι , δεν θα παω με τα γκολ σημερις , απλα θα παρω την ισοπαλια τους και τελος.

641.  Ανζε - Μαρσειγ.  Χ  3,05.  Και ποιος θα φωναξει οτι ειναι αδικο;  Απο την μια εχουμε εδρα και οχι αστεια αλλα απο την αλλη εχουμε την Μαρσειγ που δεν ειναι καθολου ευκαταφρονιτη.
Η Ανζε αυτο το διαστημα εχει θεματακια ως προς την αναπτυξη και αυτο ισως την χαλασει την εικονα ενω να πω οτι και πισω στο σκορ να ειναι θα κυνηγησει το θετικο αποτελεσμα.  Αυτο ισχυει και για την Μαρσειγ , οποτε παμε στο 1-1 σκορ τους κιολας.  Επιλογη μου η ισοπαλια στον αγωνα αυτον.

682.  Οσερ - Βαλενσιεν.  2  4,35.  Θα κυνηγησω το 2πλο που πληρωνει καλα.  Οσο η Οσερ εχει θεματακια , γιατι να μην βαλω οδηγο στο ματς και νικητη συναμα;  Βαλενσιεν με στανιο!

684.  Σατορου - Σοσο.  Χ  2,55.  Κουφαλες ποσο κατω θα πατε την ισοπαλια;  Φοβαται ο παικτης να την συμπεριλαβει και ψαχνει εδρα με τετοιο ποσοστο.  Εν πασει περιπτωσει την ισοπαλια επιλεγω με το 1-1 σκορ τους.  Δειτε για παραπανω αποδοση.

Αυτα τα τεσσερα παιχνιδια θα τα κανω παρολι 3 στα 4 με πολ/στη 4.  Ετσι γιατι εσκασα με τα τερτιπια τους.
====================================
====================================

Μπορντο και Νιμ εχουν ελπιδες να παει το ματς στην ισοπαλια καθως η Νιμ και θελει βαθμους και πιεζει παντα για θετικο αποτελεσμα.  Δειτε , αποφασιστε.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: