2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ VS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ.

713.  Μπαγερν Λεβερκουζεν - Χερτα.  2  5,50.  Απο που ορμωμενος;   Αστο να παει αστο 😅.

731.  Βολφσμπουργκ - Σαλκε.  2  3,05.  Να εκμεταλευτει το κακο μομεντουμ της γηπεδουχου που παρεπιπτοντως ειναι καλουτσικη και κυνηγαει θετικα αποτελεσματα.  Στο 1-2 ο κυριος Σκορακιας μας.

732.  Γκλαντμπαχ - Παντερμπορν.  g.g.  Βαζοντας το g.g σας εχω βεβαιως το g.g & over και μια εκπληξη , γιατι οχι την φιλοξ/νη να νικησει τον αγωνα!!!
Βλεποντας την στην τελευταια θεση λες , σιγα το πραμα.  Οταν ομως νικας την Βερντερ , φερνεις 3-3 με την Ντορτμουντ με εμφανισεις εκτος εδρας που σε αφηνουν εκτος ταμειου και στεναχωροντας την Λειψια , ομαδα πολυβολο , με 2-3 εντος εδρας , τοτε σιγουρα πηγαινεις στην Γκλαντμπαχ να κανεις ζημια.   Σημειο το 2πλο με 8,50 αποδοση.  Μην μενουμε σε ονοματα και σε θεσεις.  Οτι ειναι να γινει , ας γινει.  VAMOS. 
Ο Ανατροπεας δινει το εναυσμα για 2/1 Ημιχρονο Τελικο.   Αυτο ειναι σημειο για Ειδικο στοιχημα.

726.  Μπαρτσελονα - Ρεαλ Μαδριτης.  Χ2 Διπλης ευκαιριας.  Θελω ακομη ακομη και πληρωμενη διπλη. 
 Δεν δινω εδρα σε αυτο το ματς με επιλογη ακομη το 4-6 γκολ.  Πιο πολυ στο 2-2 καθεται.
Να κυλησουν ολα καλα να μην συμβει το παραμικρο σε δυο ομαδες γιγαντες ακομη και στο παγκοσμιο στερεωμα.  Υπαρχουν κινητρα που ωδευουν σε επεισοδια ομως ευχη μας ειναι να μην γινει απολυτως τπτ και ουτε θα αναλυσουμε τους λογους που ειναι γνωστοτατοι στο ευρυ κοινο.

Εχουν στολιστει τα παντα και αναμενουμε τα Χριστουγεννα πως και πως σαν μικρα παιδια ενω οπου να ειναι θα τοποθετηθει και ο 14ος μισθος στον Ιδιωτικο τομεα που θα δωσει ανακουφιση στα νοικοκυρια , στα καταστηματα κλπ ουτως ωστε αυτος ο κυκλος να δωσει χαμογελα και να αισθανθουν απαντες τις ημερες χαρας και αγαπης.
Στηριζουμε - βοηθαμε τον συνανθρωπο μας που εχει αμεση αναγκη με οιονδηποτε τροπο.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................




Δεν υπάρχουν σχόλια: