2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Α.Ε.Κ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.30.

 775.  Κουόπιο - Σούντουβα.  2-3 goal.   - Με τον φόβο μην πάει στο No goal επέλεξα το 2-3 γκόλ και με την εδρα πιό κοντά στην επίτευξη του στόχου.  Στο 2-3 γκόλ καταλήγω.

784.  Ροστόφ - Μακαμπί Χάιφα.  Χ  3,05.   - Δεν θεωρω κάτι σημαντικό την ομάδα Ροστόφ οπότε μια καλά διαβασμένη Μακαμπί Χάιφα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.  g.g & Χ.

801.  Τζουγκάρντεν - Κλούζ.  2  1,95.   - Στο σημείο 2 θα εναποθέσω τις οποιες ελπίδες μου για σήμερα.  Και αν δε πετύχει γκόλ η γηπεδούχος , τότε το 2 & over θα δώσει μεγαλύτερη ζωντάνια στον παίκτη.  Τι λέτε;  Θα τολμήσετε;  Η στήλη στο σημείο 2 και 1,95 απόδοση.

796.  Μπεσίκτας - Ρίο Αβε.  1  Α' ημιχρόνου.   - Θεωρώ πως θα πάρει εξ' αρχης κεφάλι στο σκόρ η Μπεσίκτας ενώ η Ρίο Αβε αργεί να στρώσει παιχνίδι.  Ολα αυτά πρέπει για να γίνουν να πιέσει ο σύλλογος της Τουρκίας και να κάνει το 1 Α' ημιχρόνου.

822.  Σέν Γκάλεν - ΑΕΚ.  2  2,20.   - Πιό ετοιμη η ΑΕΚ είναι η αλήθεια αυτή  ομως η Σεν Γκάλεν θα προσπαθήσει και θέλει προσοχή για τον παίκτη το σημείο.  Θεωρώ πως στο τέλος σχεδόν του αγώνα η ΑΕΚ θα πάρει την νίκη που γίνεται πιο πιεστική και κυνηγάει τον στόχο της.  Η Σεν Γκάλεν απλά παραδίδεται στην ανωτερώτητα.  Αν θεωρείτε οτι η ΑΕΚ μπορεί τότε μιλάμε για μια ανετη νίκη της.  Δυσκολάκι ε;  Εδω επεμβαίνει ο Ανατροπέας ο οποιος θέλει να τολμήσει στο 1/2 Ημίχρονο Τελικό.

===========================================

826.  Ριέκα - Κόλος F.C.  1  1,91.   - Μαχητικότατη η Κόλος που τα εκανε κόλο στο Χαριλάου και απέκλεισε τον ΑΡΗ Θεσ/νικης προκαλώντας την κοινή γνώμη , ομως η Ριέκα και ψαγμένη είναι πλέον και θα θελήσει να πετάξει εξω τα Ουκρανικά  ''ρομπότ''.   To ποσοστό αρέσει στον παίκτη που λογικά κοιτάζει και δεξιά.  Ομως δεν θα βρεί χαρβαλο την Ριέκα οπως τον ΑΡΗ που σε λίγο θα αρχίσει να κουμπώνει λόγω του οτι ηταν η αρχή για πολλούς στα σχήματα που δοκίμαζε ο απολυόμενος Γερμανός τεχνικός των κιτρίνων.

Στις 22.00 η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Σεβίλλη για το Ευρωπαικό Σούπερ Κύπελο ΟΥΕΦΑ και τα μάτια μας είναι στραμμένα στα πόσα γκόλ θα επιτευχθούν.  Ο Ανατροπέας αν και βλέπει οτι θα προτιμηθεί , μόλα ταύτα θα παίξει το 2/1 σε Ημίχρονο Τελικό.

Αυτά για σήμερα μια ακριβώς ημέρα μετά τις φωτογραφίσεις των αγώνων πρίν απο τα παιχνίδια για εσάς.  Βγήκαν ακριβώς μα ακριβώς οπως τα μετέφερα στην ιστοσελίδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που παίχτηκαν μετά μανίας.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................................

1 σχόλιο:

Sierra Golf. είπε...

4 ΣΤΑ 5 ΕΚΑΝΕ Η ΣΕΛΊΔΑ ΧΆΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΟΣΤΟΦ. Διαβάστε το λαθάκι που στοίχησε πολλά πολλά ευρώ.
Ομως κάτι πήραμε , εστω