2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 3 ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΠΟΛ/ΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ( 28/09/2020 ).

 452.  Φούλαμ - Αστον Βίλα.  2  2,48.    

502.  Νορτζελαντ - Λίνγκμπι.  Χ2 Διπλής ευκαιρίας.  1,95.

504.  Καλμάρ - Βάμπεργκς.  2  3,30.

505.  Εργκριτε - Γκάις.  Χ  3,00.

Μια προσοχή στο Ελσίνκι που παίζει με το χωριό του Αη Βασίλη 😂.   Γνωρίζετε τι εστί γηπεδούχος δεν θα ανοίξουμε διάλογο τώρα!

Οι χωριάτες σκοράρουν και λογικά θα πάει το σενάριο οπως το βλέπω εστω και πρόχειρα.

Μια κακή Νορτζελαντ γιατί να νικήσει την Λίγκμπι;  Θα ρισκάρω στην διπλή ευκαιρία δεξιά μεριά.

Η Κάλμαρ δείχνει να στρώνει ομως δεν ειναι ετσι.  Η μήπως είναι;  Θα το μάθουμε ολοι μας στο τέλος του αγώνα.  Στηρίζω Βάμπεργκς.

Ερκριτε και Γκάις οπου αναζητώ την ισοπαλία των με την γηπεδούχο να δείχνει καλύτερη βεβαίως βεβαίως ομως στα βάθη χρόνων μας δείχνει οτι εχει πρόβλημα με δαύτους.  Είδωμεν και εδώ.

=========================

Αίσθηση προκάλεσε το 2-5 οπου οι Πολίτες κατατροπώθηκαν απο την Λέστερ ενω και η ομάδα φόβητρο Μπάγερν Μονάχου παραδώθηκε στις ορέξεις της Χοφενχάιμ που ηταν οδοστρωτήρας και σμπαράλιασαν την αμυντική γραμμή οσο και την μέση των Βαυαρών.   Τελικά τι ζούμε ρε παιδιά που ζούμε.  Μια δυάδα φορτωμένη γερά πάτωσε και πόνεσαν γερά οσοι περίμεναν εύκολο χρήμα.  Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα στον παίκτη.

Καλή εβδομάδα με τον Σεπτέμβρη να ετοιμάζεται να μας χαιρετίσει με ισως ακόμη ενα ταμείο και γιατί οχι κάτι παραπάνω.  Ηταν καλός στοιχηματικός μήνας που τον χαρήκαμε δεόντως.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: