2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ( ΔΥΣΚΟΛΗ ) Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

 22.15Τσέλσι - Αρσεναλ  2  5,00.

  - Και γιατί οχι παρακαλώ διπλό;  Ετσι κι' αλλιως η Αρσεναλ μια χαρά τα καταφέρνει στους ''Συνταξιούχους''.   Αυτό ηταν το πρώτο παρατσούκλι θυμάμαι και είναι πράγματι για γέλια.  Με αυτό και μόνο γνώμονα πάω με το σημείο 2 και τις υποχρεώσεις που τρέχουν για τον Λονδρέζικο σύλλογο που δεν είναι αλλος απο τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ.


21.45 Κιλμάρνοκ - Σέντ Μίρεν  1  1,95.

  - Θεωρώ πως εστω με ενα γκόλ διαφορά θα νικήσει η εδρα.


21.45 Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν  2  Α' ημιχρόνου.

  -  Δέκα χρόνια εχει να περάσει η Χιμπέρνιαν απο την Αμπερντίν.  Θα ρισκάρω στο 2πλο Α' ημιχρόνου με την Χιμπέρνιαν να το εχει (λέμε εμείς) και να θέλει να αιφνιδιάσει στον αγώνα.  Μετά το πρώτο 45λεπτό;  Μετά;;;   Κατα πρώτον δεν μ' ενδιαφέρει μα κατά δεύτερον (μας πιέζουν) να ισοφαρίσει η γηπεδούχος και αν θέλουμε να πιέσουμε παραπάνω ...... ισως δούμε και την απόλυτη ανατροπή στον αγώνα (2/1).

Αυτή είναι η πρώτη ΤΡΙΑΔΑ της σελίδας μας για σήμερα.

Ισως υπάρξει συνέχεια κατα την διάρκεια της ημέρας ομως προς το παρών σας χαιρετώ.

1 σχόλιο:

Sierra Golf. είπε...

Η Κιλμάρνοκ απο 2-0 σε 2-2; Με εσκασε. Με το που εγινε 3-2 πάτησα αμεσα για CASH OUT και πήρα σχεδόν ολο το δελτίο ενώ αμεσα εγινε το 3-3. Πρόλαβα υποπτευόμενος οτι θα πάει στράφτι.
Φαααααααπ δεύτερο καθώς το πρώτο CASH OUT το εκανα με αλλο δελτίο σε 2 Α' ημιχρόνου την Αρσεναλ. Ειχα κάνει CASH OUT 6' πρίν την λήξη του Α' ημιχρόνου. Φααααπ.