2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΒΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ...........................

  - Στις 14.30 η Σάλκε υποδέχεται την Χολστάιν Κίελ και εμείς δεν εχουμε παρά να στηρίξουμε το σημείο 1 & over ετσι οπως φιλτράραμε το μάτς πριν απο εσας για εσας.


  - Συνεχίζουμε την βόλτα στην Β' Γερμανίας με την Σαντχάουζεν να θέλει να κάνει βήμα παραμονής επι της Ρένγκεσμπουργκ που αισθάνεται σχετικά ανετη βαθμολογικά και εχει εναν αερα στο παιχνίδι της.  Εγω προσωπικά θα χαρακτήριζα σαν σημείο ημέρας το 2πλό με 2,25 απόδοση θεωρώντας οτι η Ρέγκενσμπουργκ θα πατήσει γκάζι και θα πάρει το μάτς.  Το 2 & over είναι και αυτό μέσα στα πλάνα μου.


  - Πάμε στην Τουρκία οπου η Γκιρέσουνσπορ (Κερασούντα) επι της Κασίμπασα αναμένεται να κάνει νίκη ουσίας και μάλιστα προτείνεται στο 1 & over με το σημείο 1 στο 1,97 απόδοση.
Πιστεύω θα βρεί τον τρόπο να πάρει το τρίποντο (2-1 σκόρ) η γηπεδούχος ομάδα.


  - Η Μπαλίκσεχιρ με την Σαμσουνσπορ υπόσχεται οτι το g.g αγώνα στο 1,70 θα ικανοποιήσει τους παίκτες του στοιχήματος.  Πολύ κοντά είναι και το g.g & over του αγώνα.  Αν γίνει αυτό θε να υπάρξει νικητής.  Ποιός να είναι αυτός;  Κάντε κάτι κι' εσείς λοιπόν.  Εγώ σταματάω εδώ και ελπίζω να γίνει πιό γρήγορα απο ποτέ.


  - Αντβέρπ και Σαρλερουά στο 4-6 γκόλ τους πιστεύωντας στο 2-2 σκόρ.
Δυνατό παιχνίδι με κόντρες επίθεση και απο τους δύο.
Θέλω και πιστεύω στο over 15 κόρνερ του αγώνα.  Πειραματικά αυτό βέβαια καθώς άνθρωπός μας που ασχολείται στον τομέα αυτόν δίνει το ΒΕΤ του είτε μόνον κόρνερ είτε συνδιαστικά.

============================
============================

Πιό πολλά γκόλ στο Β' ημίχρονο του Χάλ με την Στόουκ.

Γουέστ Χάμ με Λίντς στο 1 & over του αγώνα.

=============================
=============================

Επιτακτική ανάγκη να μην το βαρύνουμε αλλο.

Καλή και ευλογημένη Κυριακή.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: