2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Ολοι πληρωθηκαν εμεις απ΄εξω.....

Μεγαλο λαθος παιχνιδιου εχθες. Χαθηκαν ακομη 3 ευρω.
Ολα τα σημεια απο πριν εβγαιναν το ενα πισω απο το αλλο , και ΄μεις αποσβολωμενοι απλα κοιτουσαμε με αμηχανια τα τελικα αποτελεσματα.
Μια πικρια εμεινε. Αυτο το λαθος επρεπε να το καταθεσω.

Σημερα στο 423. Ελφσμποργκ - Καλμαρ. Η στηλη πιστευει στο σημειο 1. Η Καλμαρ παιζει αφηνιασμενα μπροστα ομως εμεις πιστευουμε στους δυνατους πισω αμυντικους γηπεδουχους , και αργα αργα να τους βαλουμε γκολ και να παρουμε το σημειο. Περυσι η γηπεδουχος στα παιχνιδια της (περισσοτερα)ειχε στο 20' 2-0. Εκαμνε ασσο απο ημιχρονο.
Παμε να σηκωσουμε σιγα -σιγα την κουπα.
432. Ειναι το παιχνιδι αναμεσα στην Φιγκειρενσε και την Μποταφογκο. Μια φιλοξ/νη που αυτο το διαστημα ειναι ανεβασμενη. Ομως η γηπεδουχος εχει στρωσει και δεν νομιζουμε οτι θα χασει το παιχνιδι. Χ εκτιμαται το ματς. Κατερινιενσες εναντιον Φογκαο λοιπον και 3,25 πλερουα.
426. Υπαρχουν λογοι που δινουν ασσο την Κρουζειρο στο παιχνιδι της κοντρα στην Ιντερνασιοναλ. 426. 1. 1,70. Δυο τρεις σημαντικες απουσιες μας οδηγουν εκ του ασφαλους .
433. Ουν. Κατολικα με Ριβερ Πλειτ . Στο Μοντεβιδεο 2-0. Στον επαναληπτικο να μην χασει.
Ομως η ομαδα της Χιλης παιζει τα ρεστα της για την προκρηση , και αν και δυσκολο , τουλαχιστον θα προσπαθησει. Ασσος στο 1,90 προσφερεται. Το Σαντιαγο στο ποδι , με 20.000 κοσμο στο πλευρο τους<< πανε>> να ανατρεψουν το σκορ του πρωτου αγωνα.

423. 1.
432. Χ.
426. 1.
433. 1.
Τεσσερα σημεια . Αυτα ειναι τα επιλεγμενα μας. Με αυτα θα πορευθουμε στο σημερινο ποδοσφαιρικο κουπονι.
3 - 1 ο ΠΑΟΚ νικησε σε φιλικο παιχνιδι προετοιμασιας την Ουντιναζε , παρουσια 20.000 και πλεον φιλαθλους του.
Για αναλυτικο ρεπορταζ του αγωνα μπειτε στην σελιδα του συνεργατη της στηλης - exotrela - και απολαυστε σαν σε χαλι οτι μα οτι αφορα την ομαδα της πολης μας.
Εμεις επι τη ευκαιρια να στειλουμε χαιρετισμους στον φιλο Τασο με την ελπιδα οτι θα τα πουμε συντομα. Πολυ συντομα , με καφεδακι και κουβεντουλα.
Να εισαι καλα φιλε Τασο , οπως και εσεις φιλοι της στηλης , που σας εχω στεναχωρησει.
Ελπιδα για κορυφη ξανα και καταξιωση.
Κοιλια που δεν την ειχαμε στο προγραμμα μας προεκυψε.
Αιντε παμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: