2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ;

Το τι γινεται φιλοι αλλα και φιλες της στηλης δεν περιγραφεται στα πρακτορεια Προ-πο .
Μα εδω οι πρακτορες δεν ξερουν να χειριζονται το καινουριο κουπονι θα ξερουμε εμεις ;
Ενας γερακος πρακτορας απλα καθεται σαν χανος και περιμενει οτι του δωσεις να το περασει. Οτι του ρωτας λεει ολο δεν ξερω , και κατα τ΄αλλα παμε καλα.
Καθυστερησεις και κοντρες με τους παικτες του ΚΙΝΟ , και ουρες χωρις αιτια.
Και αυτα εγιναν τις πρωινες ωρες. Δηλ. το απογευμα θα γινεται της ποπης.
Αληθεια τι κανει η Ποπη;
Για να δουμε σημερα τι κανει. Γιατι εχθες οντως εγινε της ποπης και μας τα εκανε θαλασσα.
Σημερα θα παιξουμε σαν τον ψωφιο κοριο. Χωρις πολυ - πολυ διαβασμα και με μια ανεση ετσι στα χαλαρα και οπου μας παει.
Εχουμε επιλεξει σημεια. Παμε να τα αναρτησουμε λοιπον....

Στον Κωδικο 102. η Βιασμπι(Βασμπι) παιζει με την Χακεν που δεν μας τα λεει και καλα.
Ομως και ποια ειναι τελος παντων η γηπεδουχος; Τελος παντων η στηλη το προτεινει απο 2 σε Χ. Χακεν εισαι αλλα το Χ θα ειναι στο τελος το σημειο που θα βγει.
103. Εδω λιγο θα σας τα χαλασω γιατι προτεινουμε το σημειο 2 στο παιχνιδι της Μπουγκεφλο με την Φαλκεμπεργκ. Ετσι μας βγαινει αυτο και καταθετουμε.
126. Νταντι - Πατρικ Θιστλ. Παμε να τα βαλουμε με τους γηπεδουχους. Σιγα το πραμα.
Ολα μοιαζουν ευκολα. 2πλο αν παιξουμε σοβαρα και 3,65 αποδοση.
115. Αντε Λιντς αντε. Ειπαμε εφετος οτι εκανες κατι παραπανω και δεν θα σκαλωσεις αλλο. Δεν επεισες ομως σημερα πρεπει να αποδιξεις με την νικη εναντιον της Κρυσταλ Παλας.
Να μας κανεις να πουμε οτι οντως εισαι για μια κατηγορια επανω.
104. Γκεφλε - Χελνσινμποργκ. 2πλο και ας ειδατε τα περσινα 4-0 και τετοια.
Το περυσι με το φετος της Γκεφλε που δεν ειναι καν ομαδα και ηδη ειναι αρκετους βαθμους κατω και απο τα μπαραζ για να μεινει κατηγορια την κανει λιγο επιφοβη. Σταθερα ομως κατα την γνωμη μας η φιλοξ/νη που ειναι καλυτερη απο περυσι θα παρει τους τρεις βαθμους της νικης και εμεις το 1,90. Αρκει να θελει το ματς. Ε μεις νομιζουμε οτι τα παιζει αυτα τα ματς.
Αφηνουμε εκτος τους κωδικους
101 στο Χ
112 στο Χ
110 στο Χ
109 στο Χ

Με το μυαλο ολων στην προκριση της Ελληνικης ομαδας τον Παναθηναικο που αποψε πηγαινει στους ομιλους του Ch. Leaque. Σ΄ενα γεματο Ολυμπιακο σταδιο ολα ειναι τυπικη διαδικασια. Η εμπειρια της σταθεροτητας του Παναθηναικου σε τετοιες στιγμες ειναι επιβεβλημενη. Η Σπαρτα Πραγας θα ερθει βεβαια να κυνηγησει το ονειρο,αλλα τετοια ονειρα κοστιζουν ακριβα.
Δυσκολαν την εχειν ο Ολυμπιακος μετα την τριαραν που δεχθηκεν.
Για να μπουμε και λιγο στο κλιμα , οι <<γαυροι>> εδειξαν οτι μπορουν να γυρισουν το παιχνιδι , μονον ομως αν σκοραρουν γρηγορα. Μην ξεχνατε εδω Ελλαδα. Αν περναει η ωρα οι φωνες θα γινονται γιουχαισματα και μετα θα γινει η κολαση του Δαντη. Ολα αυτα μονον ομως αν ο πολυνικης και αυτοκρατορας της Ελλαδας Ολυμπιακος δωσει δικαιωμα. Αν απο την αρχη σκοραρει τοτε παμε για σκορ μαμουθ...
Η Α.Ε.Κ ειναι ανακατα. Κανεις δεν μπορει να ξερει αν με την φυγη του μεγαλου παικτη και σε ηλικια ομως Ριβαλντο (ΡΙΜΠΟ) δεν απελευθερωθουν καποιοι παικτες , αν η Α.Ε.Κ μπορει να ανεβασει ενα τεμπο σε ταχυτητα ακομη,και,και,και. Οτι θα σκοραρει ειναι σιγουρο κατα την γνωμη μας. Οτι θα προκριθει δεν γνωριζουμε γιατι μετα το 0-1 στην Αθηνα ολα ειναι εις βαρος της. Αφηνουμε τον ΑΡΗ της καρδιας μας τυελευταιο , γιατι θεωρουμε οτι η νικη και στο αντιπαλο γηπεδο ειναι δεδομενη. Ομαδα με τα ολα της παει κατα την γνωμη μας για το τυπικο της υποθεσης , κι΄ας νομιζουν ορισμενοι οτι ολα παιζονται.
Περισσοτερα απο την σελιδα του συνεργατη SELEO για την <<μαχη>> στην Κροατια.
Ειμαστε εδω και θα ειμαστε και στα καλυτερα φιλοι και φιλες , γιατι τα καλυτερα ερχονται.
Αυριο μετα το τελος της αδειας θα ειναι μια δυσκολη ημερα προσαρμογης στον εργασιακο μας χωρο. Με εσας ομως δεν φοβαμαι τιποτε. Γιατι παμε να σκοτωσουμε το τερας.
................................................................SIMOS .. SHOW..............................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: