2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΠΑ - ΝΑ - ΘΗ - ΝΑΙΚΟΣ............



Στο Αχα Αρινα της Πραγας , γνωριμο λημερι γι' αυτον με αντιπαλο και παλι την Σπαρτα Πραγας.


20.000 ΘΕΣΕΩΝ το γηπεδο , με την Σπαρτα αντιπαλο λοιπον ο Παναθηναικος ειναι ετοιμος να επαναλαβει πορεια αξια του ονοματος του.


Σημερα το βραδυ στις 21.00 ο Τεν Κατε και η ομαδα του θα κριθουν ενωπιον ολων , αφου δηλωσε ηδη πως θα ειναι ετοιμοι για τα δυο παιχνιδια με αντιπαλο την Τσεχικη ομαδα.


Δεν ειναι στην αποστολη οι: Μουν , Ρουκαβινα και Χριστοδουλοπουλος.


Συμμαχος και η παραδοση που θελει τον ΠΑΟ να περνα με δυο στις δυο προκρισεις εναντιον της Σπαρτα Πραγας.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ !




Αυριο και βεβαιως , παιρνει σειρα ο Δαφνοστεφανωμενος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.


Εχουμε καιρο να πουμε δυο τρια λογια για τον Θρυλο οπου αγωνιζεται στην Σλοβενια.


Ολα αυτα ομως αυριο , μιας και σημερα αγωνιζεται οπως προειπαμε ο Παναθηναικος.


Σημερα εχουμε και στοιχημα. Ευκαιρια να δωσουμε και τα σημεια μας.


Παμε λοιπον να τα δουμε σιγα - σιγα.


******************


******************


101. Μπακου - Λεφσκι. Χ. 3,15. Αποτελεσμα παει να παρει η Βουλγαρικη ομαδα μεσα στο Αζερμπαιτζαν. Δυνατη φαινεται η γηπεδουχος , προκριθηκε πρωτη φορα στην ιστορια της με νικη εναντιον της Εκρανας 4-2. Ειχε προηγηθει το εκτος εδρας 2-2.


Μεγαλυτερο ονομα η Λεφσκι , αν δεν της βγει το ματς θα παει στην ισοπαλια. YES.


===============


102. Μπνει Γιεχουντα - Πακος Φερειρα. 1. 2,20. Εχει τα κοτσια να παρει το ματς η ομαδα απο το Ισραηλ. Η Πακος Φερειρα παιζει τσαπατσουλικα μπροστα , λογικα θα μεινει πισω να διαφυλαξει την εστια της , ομως καπου εκει η Γιεχουντα θα παρει το ματς , αφου διαθετει καλη επιθετικη γραμμη κυριως με αιφνιδιες αντεπιθεσεις. YES.


===============


105. Σπαρτα Πραγας - Παναθηναικος. Χ. 3,10. Το πρωταθλημα της Τσεχιας ξεκινησε και η Σπαρτα ηρθε ισοπαλη εκτος εδρας με την μετρια Τεπλιτσε. Σφιχτος και ο ΠΑΟ , νομιζουμε οτι η ισοπαλια θα εχει τον πρωτο λογο (1-1) παρολο που η Σπαρτα εχει λογο να νικησει τον Παναθηναικο. Ειναι ο κακος δαιμονας της Τσεχικης ομαδας. Χ και 3,10. Ειχε λοιπον λογο να νικησει τον Παναθηναικο , και το εκανε , μαλιστα δε με τον καλυτερο τροπο αφου στο 85' εγινε το 3-1. Δυσκολα ειναι τωρα στην ΑΘΗΝΑ . Εμεις χασαμε το σημειο...


===============


106. Αντρελεχτ - Σιβα Σπορ. Στις Βρυξελλες διεξαγεται ενα καλο παιχνιδι αναμεσα στην Αντρελεχτ και την Σιβασπορ . Περυσι η Αντρελεχτ αποκλειστηκε απο την Μπατε Μπορισοφ.


Εφετος στα τρια αξιολογα φιλικα που εδωσε η Αντρελεχτ εφερε ισαριθμες ισοπαλιες με τους , Ζενιτ 2-2, Μπιλμπαο επισης 2-2, και Τζενοα 1-1. Ρισκαρουμε στο Χ. Παντως ο τσαμπουκας των Τουρκων(απο το 2005 ειναι στην Α' Τουρκιας και παραλιγο να παρουν το πρωταθλημα απο την Μπεσικτας) θα παιξει κι' αυτος καταλυτικο ρολο στο παιχνιδι αυτο. Χ λοιπον , και 3,20 αποδοση. ( Χ/Χ Ημιχρονον Τελικον). Εχασαν τον μπουσουλα τους οι Τουρκοι της Σιβασπορ και δεχθηκαν 3 γκολ ενω δειχνουν οτι δεν μπορουν να αντιδρασουν.... ΝΟ.


===============


104. Σογκνταλ - Κονγκσβινγκερ. Θα το παλαιψει η φιλοξ/νη το παιχνιδι , ενω περασε μονη πρωτη στην βαθμολογια η Σογκνταλ. Φαινεται καθαρα οτι υπαρχει διαφορα στις δυο ομαδες , ομως πιστευω στην επικινδυνη εκτος εδρας Κονγκ..... Χ. 3,65. Το Χ2 Διπλη ευκαιρια δινει 1,97.
YES. 1-2 εληξε ! Η φιλοξ/νη οντως εκανε το μπαμ....... Χ2 Διπλη ευκαιρια . 1,97.

===============


===============


Θετικα εκλεισε για τον ΠΑΟΚ το θεμα Βιτολο , αφου εδω και τρεις μηνες πιεζε τον παικτη να τον αποκτησει , και αυτος με την σειρα του πιεζε την Σαντατερ να τον αποδεσμευσει , ωσπου χαρισε στην Ρασινγκ οτι ειχε λαμβανειν. Ολα αυτα για να ντυθει στα Ασπρομαυρα , απο τα Κιτρινομαυρα.


Ο Βιτολο και επισημως ειναι παικτης του ΠΑΟΚ.


Η χαρα μεγαλη. Χαμος απο τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ που ενεταξαν αυτο το πολυτιμο εργαλειο στην ποδοσφαιρικη μηχανη τους. Αμυντικος χαφ , και ο Σαντος κλεινει αλλη μια τρυπα στα μετοπισθεν με την προσθηκη του δυναμικου << κοφτη >> Βιτολο.


Καλη συνεχεια στον Ισπανο χαφ με την καινουρια του ομαδα.




Αυτα για σημερα , και τα υπολοιπα στις 21.00 .


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ξεκιναει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και παλι.


Χαιρεται...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: