2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...............

......... μεγαλη μου αγαπη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ..............
Ολοι οι φιλαθλοι του ειναι ετοιμοι να δουν την πρωτη επισημη εμφανιση , με σκοπο την προκριση απο το πρωτο κιολας παιχνιδι.
================
================
================
107. Καβασακι - Κασιμα. 2. 2,65. Ποιοτικοτερη η Κασιμα , και αυτο το διαστημα η Καβασακι εχει προβληματα . Θα υπαρξει νικητης στο παιχνιδι και νομιζουμε οτι θα ειναι η καλπαζουσα Κασιμα.


==========


108.. Ναγκογια - Τοκυο. 2. 3,00. Παρολο που πηραν το πρωτο ματς με 5-1 εντουτοις και παλι οι της Τοκιο βλεπουμε να παιρνουν το παιχνιδι. Γκολ με αιτηση δεχονται οι πρωτευουσιανοι εκτος εδρας . Η Ναγκογια θα κυνηγησει την νικη για λογους γοητρου , ομως μολις δεχθει το γκολ θα παρατησει τον αγωνα.


==========


110. Γιοκοχαμα Μαρινος - Γκαμπα Οσακα. 2. 2,75. Παιζουν και οι δυο τις αντεπιθεσεις τελεια. Λογικα λοιπον στην εδρα της Γιοκοχαμα η Οσακα θα βγαινει κρυφα και γρηγορα στην κοντρα , αφου η γηπεδουχος θα προσπαθει να κανει παιχνιδι.


==========


111. Βεντσπιλς - Μπατε Μπορισοφ. 2. 2,05. Με καθαροτερο μυαλο και ξεροντας τι γυρευει η Μπατε θα παει να παρει το ματς , και θα το παρει. Σ' ενα γηπεδο 3.000 θεσεων τωρα , σιγα μην φρακαρουν. Διπλο και 2,05 με δυναμη.


==========


112. Λεβαντια Ταλιν - Ντεμπρετσεν. 1. 2,50. Ειναι καλη ομαδα η φιλοξ/νη , ομως η γηπεδουχος καλυτερη. Θα επιβαλλει τον ρυθμο της και θα μας δωσει το 2,50. 1.


==========


117. Σλοβαν Μπρατισλαβας - Ολυμπιακος. Δυσκολο παιχνιδι για την μεγαλυτερη Ελληνικη ομαδα. Στην Σλοβακια παιζει το πρωτο παιχνιδι με σκοπο να αποκλεισει την Σλοβαν που ηδη ξεκινησε το πρωταθλημα με δυο νικες στα δυο παιχνιδια της.


Ας γινει μαθημα στον Ολυμπιακο το περσινο με την Ανορθωση , αλλα και αυτο της Λαρισας , οσο και το χθεσινο του Παναθηναικου. Πιστευουμε οτι με τον Κετσπαγια θα παρει ο ΘΡΥΛΟΣ οχι μονον ενα θετικο αποτελεσμα , αλλα θα κερδισει την επικινδυνη ομολογουμενως Σλοβαν στην εδρα της. Για να γινει αυτο θα πρεπει να την κτυπησει με την τακτικη των αντεπιθεσεων . Ομως σιγα σιγα θα παρει και τα ηνια του αγωνα και θα κερδισει απλα και μεθοδικα. Διπλο , που ομως στοιχηματικα για εμας εδω ΔΕΝ εχει καμμια στοιχηματικη αξια , καθως παιζεται το σημειο στο 1,80.




Με τα πεντε μου σημεια κλεινω την ημερα μου.


Ολυμπιακος λοιπον στις 21.00 και ολη η Ελλαδα θα δει την προσπαθεια του να περασει απο τον πρωτο αγωνα. Ευχη ολων μας.
Κόβατς, Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Στην μαχη της ΕΥΡΩΠΗΣ με στοχο την διακριση.


ΕΜΠΡΟΣ ...........
<><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><>
ΠΑΡΟΛΙ. 2.
===========
116. ΑΛΤΑ. 1. 2,10.
111. ΜΠΑΤΕ. 2. 2,05.
120. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ. 1. 2,15.
124. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ. 2. 3,65.
125. ΝΑΟΥΤΙΚΟ. Χ. 3,25.
Με 4 στα 5 παιζουμε το συστημα μας επι 3 πολ/στη.


Χαιρεται.....................




Δεν υπάρχουν σχόλια: