2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

22.05 << ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ >>........




Παμε με τον Αιαντα σημερα , καθως θεωρω οτι μπορει να νικησει την Γιουβεντους.



Η Στανταρ Λιεγης θεωρω οτι θα φερει ισοπαλια με την Σαλσμπουργκ ( 1-1 ).



Η Τβεντε μπορει να νικησει την Βερντερ Βρεμης , ενω προβαδισμα δινουν οι προβλεψεις στους Γερμανους. Θεωρω οτι μολις δει τις αμυντικες αδυναμιες της Βερντερ ο ΜακΚλαρεν θα βγαλει την ομαδα μπροστα και θα σκοραρει. Με 2-1 ειμαστε καλα. Διπλο το δινουν οι ειδημονες , ομως εμας μας βγαινει Ασσος εστω και δυσκολος!



Στο Ολυμπιακο Σταδιο του Βερολινου 74.000 θεσεων η Χερτα αντιμετωπιζει την Μπενφικα.



Στην Μπουντεσλιγκα τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα πλεον , καθως αρχιζουν να νιωθουν την θηλια να σφιγγει ολο και πιο πολυ. Η Χερτα πεφτει κατηγορια , ειναι κριμα που δεν υπαρχει φως στον οριζοντα παρ' ολες τις μεταγραφες ενισχυσης. Παιζουν στο Γιουροπα λιγκ , θελουν να αποκλεισουν την Μπενφικα , ωστοσο ειναι οχι απλα δυσκολο , αλλα ακατορθωτο. Η Μπενφικα θα παρει την νικη ( 0-2 ) και η της Χερτα θα περιμενουν μονον τις καλες μεταγραφες προς αλλες ομαδες . Ολα αυτα οπως τα βλεπουμε εμεις.



Ας το δουμε ομως το βραδυ στην πραξη , γιατι η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα η Χερτα στην Ευρωπη τα πηγε μια χαρα. Μεχρι τωρα .............



Τελευταιο αφησαμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.



Η ομαδα ειναι λιγο ζαλισμενη εως αγχωμενη. Θα τα δωσει ολα στο ματς αυτο ; Με το μυαλο και στην Τουμπα οπου παιζεται ο τιτλος στην Ελλαδα , υποδεχεται ο Π.Α.Ο την Ρομα που ερχεται στο Ο.Α.Κ.Α ομολογουμενως με φορα απο το Καμπιονατο.



Στηριξη στα 90' του αγωνα απο ολους , και οχι γκρινιες.



Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι του Χ Ημιχρονου , 1 Τελικου. Με την Καβαλα δεν επαιξε καθολου καλα , ομως οι μεγαλες ομαδες αφηνουν πισω τις ασχημες εμφανισεις και προχωρουν.



Να αφησουν πισω και τα νευρα καθως ολοι ειδαμε οτι εγινε χαμος με τον Αργεντινο και τον Καραγκουνη . Δεν παιζει ο Ρουκαβινα Σειρταριδης και Γκαμπριελ. Προσοχη στην Ρομα που σκοραρει , και καλη τυχη στον Ευρωπαιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Εναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που τον εχουν ξεγραμμενο , ομως αν κρατησει την Ρομα αμυντικα , τοτε μπορει να την καταφερει πληγμα (-τα). Εγω σεβομαι την Ρομα , ομως ο Ευρωπαιος εμπειρος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα προσπαθησει να κερδισει. Θα δεχθει πιεση , αλλα στην κοντρα ειναι ακρως επικινδυνος.



Χ/1. Κοντρα κι' εδω στο σημειο που διδεται απλοχερα διπλο.



********************



********************



GIOUL ΠΡΟΒΛΕΨΗ.



---------------------



160. Χαποελ Τελ Αβιβ. Χ2. (Δ.Ε). 2,29.



156. Αγιαξ. 1. 2,50.



162. Βερντερ Βρεμης. 2. 2,20.



168. Ρομα. 2. 2,20.



172. Εσουδιαντες. 2. 2,05.



===============



Ατλετικο Μαδριτης και Γαλατα στο Βιθεντε Καλντερον.



Ανεβασμενη η Ατλετ. Μαδριτης μετα την νικη της επι της Μπαρτσελονα με 2-1 , παιζει με την Γαλατα , ενω σκεφτεται ηδη μια εκ των Εβερτον - Σπορτινγκ. Αργα η γρηγορα θα πετυχει τερμα ( 1-0 ). Η Γαλατα με πολλες απουσιες λογω τραυματισμων θα χασει το ματς.



Τελικο το δινει ο σκορακιας 2-0 και μας << χαλαει>> την αρχικη σκεψη μας , δηλ. 1-0. Κατι ξερει αυτος. Σεβασμος και προχωραμε.



Μπιλμπαο Αντρελεχτ , και τολμαμε να πουμε οτι η Αντρελεχτ θα παρει αποτελεσμα στο Σαν Μαμες. Αυτο πιστευουμε οτι θα ειναι η ισοπαλια. Με παραδοση καλη οι Βασκοι με Βελγικες γενικα ομαδες στην εδρα τους . Ειναι αηττητοι. Η Αντρελεχτ με 8 στα 10 under στα Ευρωπαικα της παιχνιδια ( 8 στα 10 ). Σε 7 ματς κερδισε με 1-0! O Σκορακιας απλα θα δει λεει το ματς αυτο , αφου φοβαται τοσο την Αντρελεχτ μην σκοραρει αρκετα γκολ , οσο και την Μπιλμπαο. 4-6 γκολ και 3,25 αποδοση. Το Χ στο 3,45 αποδοση.



******************



******************



Καλο μεσημερι , χαιρετισμους σε ολους τους φιλους της σελιδας , και το βραδυ να κλεισουμε δελτιο για πλερουα.



Μαζι τα λεμε και μεσω E-MAIL η κανοντας το σχολιο σας.



ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................



Δεν υπάρχουν σχόλια: