2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..........


....και γενικα αυτες ειναι οι μεγαλες ομαδες. Ετσι διαχειριζονται μια ηττα. Χωρις νεες απωλειες. ΟΧΙ. Δεν του βγηκε του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Το μονο που του βγηκε ηταν το λαδι μεχρι να κερδισει. Και μαλιστα ολοι ειδαν ποια ομαδα ε; Την ΡΟΜΑ που επαιξε καταπληκτικα με μοντερνο απλο και γρηγορο παιχνιδι.

Και εκει που τελειωνε ο αγωνας , ηλθε το πεναλτι και εγινε το 1-2. Ο Νιομπλιας ομως με τιςαλλαγες του ( 2 γκολ , 1 Σαλπι 1 Χριστοδουλοπουλος ) στην ωρα τους εφερε τα πανω κατω!

Ο Χριστοδουλοπουλος που σαν σε πιστα , με το που μπηκε αμεσως σκοραρε. Εγινε σεντρα στην καρδια της αμυνας των Ρωμαιων , ακολουθησε τρουλουμπουκι , και με γυριστο ο Χριστοδουλοπουλος απο πλαγια περασε την μπαλα κατω απο τα ποδια του πορτιερο της ΡΟΜΑ. Ξεσηκωσε το πληθος ( 2-2 ) και αφου η πιστα πηρε φωτια , το << -ωφονο >> πηρε ο Τσιπριιιιιιλ --- Σισεεεεεε..... Τσιμπριιιιιιιιλ --- Σισεεεεεεε..... που με κεφαλια υστερα απο σεντρα του Σαλπι εστειλε την μπαλα στο κατω μερος του οριζοντιου δοκαριου , και στο σκασιμο της περασε την γραμμη της εστιας και ετσι εγινε η πιο μεγαλη ανατροπη , μεχρι την επομενη.

3-2 εγραψε το ταμπλω , ενω οι 60.000 φιλαθλοι του ΠΑΝΑΘΑ δεν αποχωρουσαν απο το Ο.Α.Κ.Α. Μαγικη βραδια.

Προσεξετε ομως. Την Κυριακη στην Τουμπα με ενελως διαφορετικη εικονα ( εχθρικο γηπεδο ) , ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει 90' λεπτα να δει η τον παραδεισο , η την κολαση.

Ο Κος Σαντος ειμαι σιγουρος οτι ειδε τις αδυναμιες του ΠΑΟ και θα κτυπησει εκει.

Η καλυψη των Πρασινων δεν ειναι και η καλυτερη , και με το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθησει να παρει το κεντρο , ισως να κουραστει αυτος πρωτος. Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κτυπησει με σεντρες ( τις κανουν οταν παει να τελειωσει Χ ) το παιχνιδι.

Εν πασει περιπτωσει , και εν περιπτωσει πασει. Εχουμε ακομη καιρο να δουμε το 0 εως 1 γκολ στην Τουμπα.

Γι' αυτο θαυμαζω απο μικρος τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ της Ευρωπης. Γιατι αυτη η ομαδα εχει << φανελα >> σε τετοια ματς. Αμεσως εβαλε στην ακρη το ατυχο παιχνιδι με την Καβαλα και εκανε μια τρομερη ανατροπη. 2/1 Ημιχρονο Τελικο. Θα σκισω τα πτυχια μου. (χαχαχα). Το ειχαμε Χ/1.

*******************

Στοιχηματικα να πουμε οτι ΔΕΝ παμε καθολου , μα καθολου καλα.

Οι προσπαθειες συνεχιζονται .

Ο GIOUL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

=================

204. Αζαξιο. Χ. 2,80.

206. Σατορου. 1. 2,10.

211. Αρλε. Χ. 2,85.

213. Ντιζον. Χ. 2,75.

218. Χερακλες. 2. 2,80.

------------------------
Η προταση του SIMOSSHOW δεν υπαρχει , κι' αυτο επειδη συμφωνω με το 100% με την προταση του εγνωσμενης αξιας ΒΕΤαριστου συνεργατη της στηλης , GIOUL.
τον κωδ. 210. η Γκενκ παιζει με την Λοκερεν. Το 1,40 της εδρας με κανει να σκεφτομαι και να λεω , τι να το θελει το παιχνιδι η γηπεδουχος , ασε που δεν κερδιζει στην εδρα της ( 6 ισοπαλιες ) καθως εχει 3 νικες ολες κι' ολες σε 12 ματς και 3 ηττες. Γκολ δε , 12-11. Η Λοκερεν παιζει για παραμονη , και ξερει πως αν βαλει και κρατησει το 1 γκολ , θα φυγει μετην νικη. Εκτος εδρας ομως εχει 1-0-9 με γκολ 5-19. Ε .. και ; Διπλο η 0-1 σκορ.
Στον κωδ. 212. η Λαβαλ με την Νιμ , και εμεις το βλεπουμε 1-2 σκορ υπερ της Νιμ που παιζει ομορφα την κοντρα. Ειδωμεν.
200. Μπιλεφελντ με την Ντουισμπουργκ. Δεν εχει Χ το ματς αυτο. Δεν παιζω τα 1,80.
Αργα το βραδυ θα συνδεθουμε για σημεια αυριανα.
Να περασετε μια βολτα , καθως επισης και αυριο απο το πρωι με καφε στο εξωτικο Μελιριτο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ και να δουμε ποιος θα χαιρεται την Κυριακη.
Μεχρι τοτε ; Εχουμε καιρο μπροστα μας.
Γεια και χαρα σας......................

Δεν υπάρχουν σχόλια: